מעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז
    מיה
    30/04/2008

אני סובלת ממעי רגיז (בצורת שלשולים) מזה כחמש עשרה שנים (אני בת 33). לאחרונה הומלץ לי לשתות משקה אלוורה של חברת FOREVER, אך מנגד שמעתי טענות שהמשקה למעשה עלול לגרום לשלשולים. האם יש לכם מושג האם המשקה יכול לעזור לי להפטר מן השלשולים (היומיומיים, אני חייבת לציין) או שהוא עלול להחמיר אותם?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז

הוספת תגובה

• מיה

יפה שמעוני
    30/04/2008

מיה שלום רב,

למעי רגיז יש הרבה סיבות. ברפואה הטבעית אנחנו מטפלים בסיבות (הגורמים) ולא בתוצאה.
    מעי רגיז יכול להיות כתוצאה מפרזיטים, תולעים, פטריות כמו קנדידה, עודף חומציות, אלרגיות למזונות מסויימים, עצבנות יתר, מתח, וכו'
    מסקנה: לבדוק אצל מטפל טבעי, נטורופת, או הומאופת, מה הן הסיבות האמיתיות לשלשולים שלך ולטפל בהתאם.
    משקה האלוורה עצמו טוב למערכת העיכול. הוא מרפא ומאזן. שווה לנסות.

בהצלחה,
    יפה שמעוני-נטורופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה

עירית פרידמן
    30/04/2008

שלום מיה
    אני מציעה לך לא לעשות ניסויים על עצמך (את לא עכבר מעבדה....), אלא להתייעץ עם מומחים בכל תחום שתבחרי.
    קשה לי להאמיו שבעיה שנמשכת 15 שנים תפתר עם שתיה של משקה כלשהוא. יש להתיחס למצב בצורה הרבה יותר רצינית.
    טיפול הומאופתי יכול להתאים לך מכיון שהוא "לוקח בחשבון" את כל ההיסטוריה הארוכה ואת מצב התשתית האישית שאפשר למעי הרגיז להשתלט על העיכול.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו