פטרייה בציפורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה בציפורן
    אבישג
    07/06/2015

אני סובלת מזה כמה שנים בפטרייה בציפורניים של הבהונות. ניסיתי בהתמדה למרוח לק ולשייף במשך כשנה ואין הטבה. אני רוצה להימנע מהכדורים שמציעים בגלל התופעות לוואי. האם יש תכשיר אחר שיכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה בציפורן

הוספת תגובה

• פטרייה בציפורן - תגובה

עירית פרידמן
    07/06/2015

פטריה בציפורן היא נגע עקשני ביותר.

יש הרבה הצעות ברשת אך אני לא מכירה טיפול אחד שעובד בטוח
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה בציפורן - תגובה

אהוד סברדליק
    08/06/2015

פטריות צומחות במקומות חמים ולחים ולכן יש להבין מדוע עורך ברגליים לח. טיפול בבעיה זו ימנע את צמיחת הפטריות. בכדי להרוג את הפטריות שנמצאות כרגע דאגי לגרביים נקיות ומאווררות מכותנה שיספגו את הלחות ושימי אבקת פונגימון. ניתן לקנות שמן אורגנו ולשים כעשר טיפות על מלח בישול ואת זה להמס בשני ליטר מים ולשים את הרגליים בתוך התמיסה לחצי שעה ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטבול את הציפורן בחומץ - עוזר מאוד!

רחל
    02/08/2015

שלום
    ככה בעלי ריפא את הציפורן שלו- להטביל את הציפורן בגיגית עם חומץ (אם צורב מדי אפשר למהול עם קצת מים), ולהשרות לפחות 10 דקות. להקפיד לגזור את הפטרייה, כך שהציפורן כמה שיותר נקייה ממנה, וכך ציפורן חדשה שצומחת לא נאכלת ע"י הפטרייה.
    לעשות לפחות בוקר וערב ולהתמיד.

עוזר פלאים, גם לפטריות עור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו