שאלה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה!!!
    מישהי
    12/07/2015

שלום,
    בת 26, סובלת מזה כשנה וחצי מתחושת לחץ חזקה מאוד בשלפוחית השתן לאורך כל שעות היום אשר כמעט ולא נותנת לי לתפקד (תחושה זו הופיעה לפתע ביום אחד). בדיקות הדמיה (CT וMRI ציסטוסקופיה ועוד )ובדיקות מעבדה רבות תקינות. בדיקות שאריות שתן לעיתים גבוהות מהנורמה. בנוסף יש לי כאבים ורגישות בכל מגע קל באיבר המין.בבדיקה גיניקולוגית הרופאה אבחנה טונוס מוגבר על רצפת האגן. סובלת מגיל קטן מעצירות. טופלתי מספר טיפולים בפיזיותרפיה ידנית לרצפת האגן ואין שיפור. עשיתי גם כמה פעמים דיקור סיני שלא עזר. אני כבר לא יודעת מה לעשות עם תחושת הלחץ החזקה הזו בשלפוחית השתן כל שעות היום!! האם לדעתך יש לרפואה הסינית פתרון לבעיה שלי? האם ניתן להרפות לחלוטין את שרירי האגן?במידה ויש גירוי יתר מעצב מסוים באגן שגורם לי לתחושה זו ,ניתן לאבחן באופן מוחלט ולטפל בעזרת הרפואה הסינית??תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה!!!

הוספת תגובה

• שאלה!!! - תגובה

עירית פרידמן
    12/07/2015

שלום
    בהומאופתיה אנחנו מתמודדים בהצלחה מרובה עם סימפטומים שאין להם הסבר רפואי.
    תהליך העבודה ההומאופתי מתבסס כמעט לגמרי על תחושותיו של המטופל ולכן זה אפשרי.
    ראיתי מקרים אחדים של בעיות דומות שנפתרו בטווח זמן קצר כך שההמלצה שלי נסמכת על ניסיון. ולכן אל תרימי ידיים ואל תתייאשי.
    יש טיפול וכדאי לך ללכת לקראתו.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה!!! - תגובה

אהוד סברדליק
    13/07/2015

אני ממליץ לך לפנות למטפל שילמד אותך את שיטת פאולה שעוזרת בשליטה בשרירים החלקים אשר קשורים למעיים ולשלפוחית השתן . מלבד זאת חשוב שתלמדי תרגילי הרפיה כגון ביופידבק או ציקונג שיעזרו לגופך ולנפשך להרגע ולהרפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לאהוד

מישהי
    13/07/2015

דיקור סיני לדעתך יכול לעזור או במקרה זה הוא חסר חשיבות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לאהוד - תגובה

אהוד סברדליק
    24/07/2015

מנסיוני ניתן לעזור מאוד לבעייתך בכלים שנמצאים ברשות הרפואה הסינית , אך יש לדעת שעקב כך שאת סובלת מבעייתך שנים ומגיל צעיר והיא מערבת איברים רבים (שימי לב שכולם נמצאים בחלק התחתון ויש קשר לחולשה או טראומה בעבר) הטיפול מצריך התמדה והגעה לרצף של טיפולים, סבלנות והבנה שזהו תהליך, ולקיחת אחריות ( לפי התיאור שלך נראה לי שאת אדם אחראי ומודע)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו