מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אריתמה נודוזום וטיפול אלטרנטיבינעם13/07/2015
שלום, אובחנתי באריתמה נודוזום, ככל הנראה בעקבות חידק הסטרפטוקוקוס.
מזה 6 שבועות שיש לי נגעים אדומים ונפוחים על השוק.
טיפול בסטרואידים הקל קצת על הכאב והנפיחות אך הנגעים לא נעלמים והם מאוד מאוד כואבים.
אני מעוניינת לפנות לטיפול אלטרנטיבי. מה הטיפול המומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריתמה נודוזום וטיפול אלטרנטיבי - תגובה
עירית פרידמן13/07/2015כל טיפול בתחום האלטרנטיבי יכול לעזור במקום שבו הרפואה המערבית כושלת.
כהומאופתית אני בטוחה שניתן לעזור בזמן קצר יחסית ועם מעט פגישות.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריתמה נודוזום- דיקור או הומאופתיה
נעם13/07/2015עירית,
תודה רבה על התייחסותך.
האם את חושבת שטיפול הומאופתי יתאים יותר מדיקור סיני, במקרה זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריתמה נודוזום- דיקור או הומאופתיה - תגובה
עירית פרידמן13/07/2015כהומאופתית אני משוחדת למקצוע שלי (וגם מרגישה יותר מומחיות להמליץ על התחום).
באופן כללי הומאופתיה ודיקור הם שתי הדרכים עם טווח יכולת רחב יותר של השפעה.
עכשיו תראה למה אתה יותר מתחבר.
הומאופתיה כוללת פגישה של כשעה ובה אוספים את כל פרטי המקרה ומתאימים תרופה הומאופתית שאותה נוטלים מספר פעמים מועט. פגישות מעקב רק בהתאם לצורך בטווח של חודש.
ברפואה סינית- זה כולל מספר פגישות לדיקור לפחות פעם בשבוע. לעיתים נוסף לזה המלצות לצמחים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)