טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בחודש האחרון יש לי גירודים רבים בכל הגוף: רגליים, מותניים, חזה ועוד. עשיתי בדיקות לאלרגיה ואין לי שום אלרגיה. אפשר לקבל המלצה לטיפול או הקלה לפי הרפואה המשלימה? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום בן הומאופתיה היא תחום ההתמחות והמומחיות שלי ואני בטוחה שתוכל להיעזר בה בנושא הגירודים. צריך לקבוע פגישה עם הומאופת על מנת שתותאם לך תרופה הומאופתית מדויקת. כל טוב עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גירודים בכל הגוף יכול להיות כתוצאה מהצטברות רעלים כמו כימקלים, פטריה בשם קנדידה, תולעים, פרזיטים, מערכת עצבית ועוד. לא הכל ניתן לבדוק בבדיקות לאלרגיות. ניתן לעשות בדיקות לכל מה שציינתי ברפואה טבעית.
בהצלחה,
www.candida-a.com