מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף אסטרוגן ברירית הרחםשרית20/09/2015
שלום
לאחר הוצאת פוליפ מרירית הרחם, נמצא בבדיקת ביופסיה שברירית הרחם קיים עודף אסטרוגן. האם ישנם תוספי מזון וויטמינים שמומלץ לקחת כדי להוריד את שיעור האסטרוגן? או לחלופין להימנע מהם (בעבר הייתי אוכלת צ'יה מידי יום ואמרו לי שיש בזה אסטורגנים...)
תודה,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף אסטרוגן ברירית הרחם - תגובה
אהוד סברדליק20/09/2015שלום שרית
המערכת ההורמונלית היא מערכת מורכבת מאוד . לעיתים חסר בהורמון אחד גורם לעודף בהורמון אחר ולכן יש להבין את התשקיף ההורמונלי המלא שלך שכולל גם פרוגסטרון, LH FSH וגם הורמוני בלוטת התריס . אשמח לקבל פרטים נוספים ואוכל לסייע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף אסטרוגן
שרית20/09/2015שוב שלום.
עד כמה שני יודעת הערכים האחרים תקינים לחלוטין. אני אישה בריאה בת 42. עוסקת בספורט ריצה. עם שני ילדים. ללא כל בעיה בכניסה להריון...
הרופא אמור לבצע בדיקה נוספת השבוע ולאחר מכן, לתת לי טיפול הורמונלי, כנראה פרוגסטרון, כדי לאזן את האסטרוגן. הבעיה היא שאני רוצה להימנע מהטיפול ההורמונאלי כמה שניתן. האם יש במידע זה כדי להוסיף לשאלתי הקודמת - האם יש תופסי תזונה שממומלץ לקחת כדי להוריד את שיעור האסטרוגן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף אסטרוגן - תגובה
אהוד סברדליק20/09/2015קחי צמח בשם ויטקס שמעלה פרוגסטרון למשל של סולגאר פעם ביום הוא מעלה פרוגסטרון. הוסיפי שמן דגים במינון גבוה מדכא ייצור אסטרוגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)