ייעוץ!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ!
    מיה
    02/11/2015

הי..בת 20, הופיעו לי בחודש האחרון ברגל כמה ורידים שנראים לעין(לא דליות) הורידים נראים לעין אבל הם לא בולטים מהעור או דלקתיים, בנוסף יש לי גם וריד אחד כזה ברקה בראש כמו שיש ברגליים והופיעו לי נימי דם עדינים מתחת לעיניים(דבר המדגיש את השקיות השחורות). זה קרה לי בחודש אחד אז הנחתי שסביר להניח שזה אולי מלחץ שגורם גם לחוסר שינה או מתזונה לא טובה, הבדיקות דם הכלליות בסדר. אז רציתי לדעת אם זה מלחץ מתזונה לא טובה או מסיבה כזאת או אחרת אם ברגע שמשנים את התזונה או לוקחים תוספים יכול להיות שהמצב יסתדר וכלי הדם יספגו ויעלמו או שאין דרך חזרה? אם יש משהו שאפשר לעשות וצמחים או תזונה שיכולה לעזור אשמח לשמוע:) מצטערת על החפירה, רגילה לעור מאוד חלק והשינוי המשמעותי בגיל 20 מלחיץ אותי. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ!

הוספת תגובה

• ייעוץ! - תגובה

עירית פרידמן
    02/11/2015

הי
    קשה עד בלתי אפשרי (וגם לא אחראי) לתת כאן תשובה לגבי הסיבות שהביאו לבעיה שאת מתארת. אני יושבת עם מטופלים שעתיים כדי להבין מקור לבעיה
    בכ"א אם את רוצה לפנות לטיפול כדאי לך ללמוד קצת על סוגי הטיפול האפשריים ולהתמיד.
    כל טוב
    עירית פרידמן-הומאופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מיה
    02/11/2015

ברור, מבינה את זה.. רק רוצה לדעת אם בכלל יש סיכוי כולשהו שהורידים האלה יעלמו ויש לי סיבה לנסות לטפל כך או שזה משהו שרפואה אלטרנטיבית לא יכולה לפתור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עירית פרידמן
    02/11/2015

גם לזה קשה לתת תשובה בלי לראות במה המדובר.
    בגלל שאת צעירה ולרפואה אין לזה הסבר, אני ממליצה לנסות לטפל בזה בכל דרך שהיא ולתת צ'אנס לריפוי.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו