מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ!מיה02/11/2015
הי..בת 20, הופיעו לי בחודש האחרון ברגל כמה ורידים שנראים לעין(לא דליות) הורידים נראים לעין אבל הם לא בולטים מהעור או דלקתיים, בנוסף יש לי גם וריד אחד כזה ברקה בראש כמו שיש ברגליים והופיעו לי נימי דם עדינים מתחת לעיניים(דבר המדגיש את השקיות השחורות). זה קרה לי בחודש אחד אז הנחתי שסביר להניח שזה אולי מלחץ שגורם גם לחוסר שינה או מתזונה לא טובה, הבדיקות דם הכלליות בסדר. אז רציתי לדעת אם זה מלחץ מתזונה לא טובה או מסיבה כזאת או אחרת אם ברגע שמשנים את התזונה או לוקחים תוספים יכול להיות שהמצב יסתדר וכלי הדם יספגו ויעלמו או שאין דרך חזרה? אם יש משהו שאפשר לעשות וצמחים או תזונה שיכולה לעזור אשמח לשמוע:) מצטערת על החפירה, רגילה לעור מאוד חלק והשינוי המשמעותי בגיל 20 מלחיץ אותי. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ! - תגובה
עירית פרידמן02/11/2015הי
קשה עד בלתי אפשרי (וגם לא אחראי) לתת כאן תשובה לגבי הסיבות שהביאו לבעיה שאת מתארת. אני יושבת עם מטופלים שעתיים כדי להבין מקור לבעיה
בכ"א אם את רוצה לפנות לטיפול כדאי לך ללמוד קצת על סוגי הטיפול האפשריים ולהתמיד.
כל טוב
עירית פרידמן-הומאופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מיה02/11/2015ברור, מבינה את זה.. רק רוצה לדעת אם בכלל יש סיכוי כולשהו שהורידים האלה יעלמו ויש לי סיבה לנסות לטפל כך או שזה משהו שרפואה אלטרנטיבית לא יכולה לפתור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
עירית פרידמן02/11/2015גם לזה קשה לתת תשובה בלי לראות במה המדובר.
בגלל שאת צעירה ולרפואה אין לזה הסבר, אני ממליצה לנסות לטפל בזה בכל דרך שהיא ולתת צ'אנס לריפוי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)