מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במצב..אבי20/11/2015
לאחרונה ..חש הרעה במצבי .. יש יותר מחשבות מעצבנות וחוסר מצב רוח.. הייתי בחדר מיון השבוע שם הביא לי הרופא איטומין שעשה לי רק כאב ראש .איני יודע מה לעשות.
יש מצב שהתרופות אינם מסייעות כמקודם.??.
ואיך אסביר זאת לרופא שלי שייש לי אליו תור ביום א הקרוב .
תודה ושבת שלום לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במצב.. - תגובה
אהוד סברדליק22/11/2015הסבר לו את תופעות הלוואי שאתה חווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שבוע טוב..
אבי27/12/2015שלום !!
מזה כפעמיים נפגשתי עם רופא אחר במרפאה בה אני מטופל...
לא שאני מצפה לניסים גדולים ....יש ???
הבנתי שאין ממש פיתרון סופי ומוחלט לבעיות שלי מהם אני סובל ..
מאוד קשה לי לקבל זה !!!
אבל עם עוד קצת שיפור במצבי יהיה לי יותר טוב
.מתמיד בלקיחת התרופות גם נוטל טיפות פ באך והומאופתייה שלדעתי כן ישנו שיפור מסוים במצב הנפשי שלי ...
מאחל לי ולכולם בריאות טובה ואיתנה ..
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שבוע טוב.. - תגובה
אהוד סברדליק28/12/2015תודה על העידכון אבי. אני מאחל לך הרבה שנים של בריאות פיזית ונפשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)