טפול בתכיפות במתן שתן ודליפת שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טפול בתכיפות במתן שתן ודליפת שתן
    דוד
    24/11/2015

שלום רב
    אני בן שבעים לא לוקח תרופות, האם יש איזה תרופה טבעית לתכיפות במתן שתן מתעורר כל 3 שעות ואם אני מתעכב אפילו למס דקות בנתינת שתן יש דליפת שתן. אנא תשובתכם חשובה כי איכות החיים שלי ירדה פלאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טפול בתכיפות במתן שתן ודליפת שתן - תגובה

עירית פרידמן
    24/11/2015

יש אפשרות לעזור בבעיה הזאת עם טיפול הומאופתי.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טפול בתכיפות במתן שתן ודליפת שתן - תגובה

אהוד סברדליק
    24/11/2015

שלום דוד
    תכיפות ודחיפות במתן שתן היא בעיה נפוצה בגיל השלישי ויש לה סיבות רבות. לרוב מנסיוני היא נובעת מהחלשות חלק הגוף התחתון וירידה כללית באנרגיה תופעה שבנוסף לתסמינים שתארת יכולה לגרום גם לתחושת מועקה בגב התחתון או בברכיים, אימפוטנציה,תחושת עייפות כללית ולפעמים גם תחושת דכדוך. הטיפול יהיה בהתאם לכלל התסמינים ולאבחנות נוספות של המטפל (ברפואה סינית מאבחנים באמצעות הדופק והלשון) . רצוי להגיע למטפל מקצועי שיאבחן ויטפל בצורה מדוייקת .אך אתה יכול לנסות בינתיים לקחת צמח בשם סו-פלמטו , אבץ פיקולינט וגינסנג סיבירי ( יש בכדורים בחנויות הטבע)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו