ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    ע.
    17/01/2016

היי, מקווה שאני במקום הנכון.
    אני בחור בן 28.5, סטודנט שנה אחרונה בתחום מדעי,לאחר 7 שנים של טיפול פסיכולוגי עברתי שנה שעברה למטפל הוליסטי (מתמחה בהילינג,תקשור, קינזיולוגיה ועוד).כעת הוא ממליץ לי לערוך הפסקה כדי שאנסה טיפולים אחרים (גם העלנו נושא של דיקור סיני). הדברים שמציקים לי הם: בדידות,מעגל חברתי מצומצם,קושי ליצור קשרים, חרדות (חרדה חברתית,OCD).סבלתי גם מדיכאון בער,נוטל כדורים.הדביקו לי את התווית "אישיות גבולית". מגיל 17 אני מטפל בעצמי כמעט בכל דרך אפשרית ועדיין התחושה ש"זה לא ממש זה". הייתי רוצה לקבל יותר מהחיים, להצליח לראות את הדברים באור חיובי ולהודות על מה שייש (לדברי ידידה שלי). הייתי רוצה להיות בעל יותר ביטחון עצמי (זה לא תמיד מצליח לי) והייתי רוצה לדעת בדיוק מה הייעוד שלי כאן על פני כדור הארץ. אולי ההודעה לא מתאימה לפורום אז אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים.תודה על ההתייחסות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

• ייעוץ - תגובה

אהוד סברדליק
    17/01/2016

במידה ותגיד לי היכן אתה גר אמצע לך מטפל/ת מוסמך ברפואה סינית באזורך אני מציע לך ללכת ללמוד אומנות לחימה רכה( טאי צי צי קונג ) וסדנאות להעצמה עצמית (נשימה מודעת ריברסינג,)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ע.
    18/01/2016

תודה רבה על ההתייחסות קודם כל!
    אני גר ברחובות, יש לי מטפל שאני מכיר שהייתי אצלו רק בטיפול ניסיון בנס ציונה.
    אלו התחומים העיקריים שאתה ממליץ עליהם? כי יש אינספור- טיפולים באנרגיות, ביו אנרגיה, רייקי , אסטרולוגיה ועוד ועוד...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

אהוד סברדליק
    18/01/2016

חלק נכבד מהחרדות והסטרס בימינו נובע מעודף אפשרויות שיוצר בלבול והרגשה שאתה תמיד מפסיד משהו. כמו כן המגוון הרב בעיקר כשיש נטייה לחסר בגבולות ברורים בתוך עצמך יוצר נטייה להיות שטחי ולקפוץ משיטה לשיטה וממטפל למטפל. אני ממליץ לך לדבר בפגישה הראשונה עם המטפל או המורה לשיטה שבחרת ולקבוע מטרות ויעדים קצובים בזמן שישלבו בין הרצון שלך, ובין הידע של אותו מטפל על התהליך הנדרש.
    לדוגמא: בא אלי מטופל א עם חרדה , לאחר איבחון הגיד לו שלהערכתי יקח לו 4-5 טיפולים לראות התחלה של הטבה ואילו אצל מטופל ב לאותה בעיה אגיד שהוא צפוי לראות שיפור לאחר 2-3 טיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו