מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוצ בכלליתאביטל17/01/2016
שלום,
אני מתכננת להתחיל טיפולי דיקור סיני לצורך הסדרת חוסר איזון הורמונלי בגוף
(קושי לרדת במשקל,שיעור יתר)
האם דיקור סיני זה מספיק,או שאני צריכה משהו אחר,למשל הומיאופתיה?
מה ההבדל?
האם הרמה בכללית רפואה משלימה היא טובה?
אבקש גם המלצה על מטפל טוב,באזור חולון בת ים (של כללית משלימה) שמתמחה בזה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוצ בכללית - תגובה
עירית פרידמן17/01/2016גם דיקור וגם הומאופתיה יכולים לעזור לעניינים הורמונאליים.
כדאי לקרוא קצת על כל שיטה ולראות מה מתאים לך יותר.
הטיפול ההומאופתי כולל פגישת עבודה ארוכה אחת שבה את מעבירה אינפורמציה להומאופת והוא מתאים לך תרופה הומאופתית. שזה כדורי מציצה מתוקים.
הפגישות הן אחת לחודש עד שמושגת הטבה.
דיקור- האינפורמציה נמסרת בדיבור הרבה יותר קצר מאשר בפגישה ההומאופתית. וגם בבדיקת לשון ודופק ע״י המטפל. הטיפול הוא בדיקור של מחטים לכמה מקומות בגוף. הפגישות אחת לשבוע למשך 10 פגישות בערך.
עדיף טיפול פרטי אם אפשר על פני טיפול בקופה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE
אביטל17/01/2016עירית תודה רבה על התגובה!
אני כבר חסרת אונים..
אולי את יכולה להמליצ לי על מישהו טוב באזור חולון בת ים שמטפל בדברים שהזכרתי לך למעלה ? הם נוצרו כתוצאה מPCO
בנוסף, מה לפי דעתך משתי השיטות יותר יעזור לי ? אני מחפשת דרך לטיפול בשיער הפנים וירידה במשקל, ולא להסדרת מחזור כרגע ( למרות שגם זה אין לי)
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRE - תגובה
אהוד סברדליק18/01/2016PCOS (שחלות פוליצסטיות) שיעור יתר בפנים ובגוף, השמנה ,מחזור לא סדיר ובעיות קדם מחזוריות .כולם סימפטומים לאותה הבעיה והיא חוסר איזון הורמונלי (לפעמים השמנה גורמת בעצמה לחלק מחוסר האיזון) עליך לעשות תשקיף הורמונלי (בדיקת דם מיוחדת) אם לא עשית עד כה ולראות מה רמת חוסר האיזון. הטיפול בכל שיטה שתבחרי יעבוד על חוסר האיזון על כל מרכיביו והסימפטומים שמציקים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)