מה ניתן לעשות לגבי זה?וכמה זמן זה נמשך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ניתן לעשות לגבי זה?וכמה זמן זה נמשך?
    נבי
    01/03/2016

שלום רב אובחנתי כחולה אזופגיטיס דרגה b

אני נוטל לוסק לתקופה של חודש ...השאלה שלי יכול להיות שאני יפתר לגמרי מהצרבת אחרי שאני יעלים את האזופגיטיס ..
    כלומר יכול להיות שהאזופגיטיס גורמת לצרבת ולא הצרבת גורמת לאזופגיטיס?יש כזה דבר ?ומה ניתן לאכול איזה מאכלים?בשר מותר לי ?דגים ?מה את ממליצה לאכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אזופגיטיס

אלונה בן ארי
    07/03/2016

נבי שלום, הגוף שלנו מדבר איתנו באמצעות כאבים ומחלות. המחלה הפיזית היא התוצאה הסופית של קונפליקט רגשי בלתי פתור. לרוב בעיות בוושט מסמלות באופן מטאפורי בליעה של משהו/מישהו, אותו היינו רוצים לירוק החוצה. או חוסר רצון לבלוע משהו/מישהו אך מכריחים אותנו. הרגשה שמשהו נשאר תקוע בגרון. זה יכול להיות בתחום המקצועי, הרומנטי, החומרי. יש להתייחס לכל מקרה לגופו.

בנוסף לטיפול בסימפטומים הפיזי חשוב מאוד להבין מהי משמעות הדלקת, על רקע איזה מצוקה רגשית היא נובעת כדי שלא תחזור בעתיד באופן דומה או באיבר אחר בגוף.
    בהצלחה
    אלונה בן ארי, מטפלת אנרגטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות לגבי זה?וכמה זמן זה נמשך? - תגובה

אהוד סברדליק
    08/03/2016

במרב המקרים אזופגיטיס נגרמת כתוצאה מחומצת הקיבה שעולה מושט ופוגעת בשיכבת האפיתל. מותר לאכול בשר אך רצוי שהוא ושאר המזונות שאתה אוכל לא יהיו מטווגנים, מתובלים או חריפים מדי.. כמו כן יש מוצרי מזון שיתכן ואתה אלרגי אליהם ולכן נוצרת חומציות בקיבה . כמו מוצרי חלב לדוגמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו