מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לרפואה משלימה פתרון יעיל לצלקת טורדניתרוביק30/03/2016
יש בחזה שלי צלקת שנוצרה בניתוח קטן שעברתי לפני 8 שנים. הצלקת גורמת להרגשה לא נוחה, מספר פעמים בכל יום, כל השנים. זה לא נורא, אך זה ממש לא נעים. כל המשחות שקיבלתי מרופאי עור לא הועילו. רופאי עור ופלסטיקאים אומרים שאין להם פתרון. האם יש פתרונות יעילים כלשהם ברפואה משלימה? בברכה, אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לרפואה משלימה פתרון יעיל לצלקת טורדנית - תגובה
אהוד סברדליק30/03/2016ברפואה סינית יש טיפולים מיוחדים לצלקות . בדרך כלל לאחר כמה טיפולים ניתן לראות שינוי בצבע ובמרקם הצלקת והתחושות באזור נהיות דומות יותר לתחושה בשאר הגוף או מצטמצמות מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לרפואה משלימה פתרון יעיל לצלקת טורדנית - תגובה - תגובה
עירית פרידמן30/03/2016גם בהומאופתיה יש לזה פתרונות טובים.
חבל לשים משחות הטיפול צריך להיות פנימי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו סוגי טיפול הומיאופתי לצלקת
רוביק30/03/2016אילו סוגי טיפול הומיאופתי נמצאו יעילים להרגעת צלקת טורדנית? אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו סוגי טיפול הומיאופתי לצלקת - תגובה
עירית פרידמן31/03/2016טיפול הומאופתי לא מתמקד בסימפטום אלא במכלול הסימפטומים של כל אדם ולכן יש צורך להפגש עם הומאופת שיתאים לך את התרופה המתאימה ביותר
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבים שטיפול הומיאופתי נמצא כמרפא
רוביק02/04/2016עירית שלום,
אשמח אם תפני אותי למאמר רציני, שפורסם בשנים האחרונות, המפרט כמה מהמחלות/מצבים שטיפול הומיאופתי ריפא אותם. בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבים שטיפול הומיאופתי נמצא כמרפא - תגובה
עירית פרידמן02/04/2016אתה מוזמן להכנס לאתר האגודה להומאופתיה קלאסית ולקרוא שם מאמרים ומחקרים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמירות סתמיות כלליות ללא כל בסיס
רוביק05/04/2016עירית שלום,
נכנסתי, כהצעתך, לאתר האגודה להומיאופתיה קלסית,
מתברר שלא מוצג בה שום מאמר או מחקר שפורסם בכתבי עת שצוינו ע"י האגודה. הכל כתוב באופן סתמי, ללא בסיס ממשי - שם המאמר, שם המחבר, ותאריך פרסומו, כמקובל. בסה"כ צוינו שמות של כתבי עת כאלה ואחרים, אשר כביכול בהם פורסמו העבודות, אך כאמור ללא שום פירוט שיאפשר לעיין בהם ולאמת אותם. זה מחזק את הטענות לפיהן אין בסיס לטיפול ההומיאופתי.
בנוסף, ברשימת המחלות/בעיות רפואיות המוצגת באתר לא נכללו מחלות/בעיות שכיחות כגון סוכרת, טרום סוכרת, אוסטיאופורוזיס, אוסטיאופניה, צלקת טורדנית כתוצאה מניתוח, ועוד.
קיבלת הזדמנות פז להוכיח את דברייך, אך לא הוכחת אותם בכלל.
זה רציני?
בברכה, אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמירות סתמיות כלליות ללא כל בסיס - תגובה
עירית פרידמן05/04/2016אני אבדוק עם האגודה את איכות המאמרים. תודה על הערותיך בנושא זה.
מכאן ועד להחליט שהתחום חסר בסיס ולא רציני המרחק גדול. נראה לי שזאת היתה דעתך טרום קריאה.
הפורום הזה איננו מקום להתנצחות לגבי איכות הרפואה המשלימה או ההומאופתיה.
שאלת שאלה לגבי צלקת וקיבלת תשובה גם ממני. אתה יכול לבחור כל תחום טיפולי שנראה לך מבלי לקבוע דעות נחרצות על תחומים אחרים.
אם אתה רוצה להרחיב את ידיעותיך אתה מוזמן לגגל.
אני הומאופתית ותיקה ורואה ריפוי רב אצל אנשים בטווח רחב מאד של מחלות וסימפטומים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעירית, מומלץ להוכיח במקום להתפלמס
רוביק28/04/2016עירית שלום,
אני אשמח להיפגש עם הומיאופת רק לאחר שתביאי לידיעתי הוכחות לטענתך שטיפול הומיאופתי אכן מרפא מטופלים בטווח רחב של מחלות במקרים רבים.
חלילה לי לשלול טיפול כזה או אחר, ולהיפגש עם הומיאופת בעניין זה, אם הוצגו הוכחות ליעילותו. כל עוד אלו לא הוצגו, אין לעניות דעתי הצדקה ותועלת בפגישה שכזאת.
אני עשיתי את המאמץ, ולא מצאתי הוכחות לנ"ל. לכן הסכמתי לקבל ממך הוכחות, אך במקום לנצל ההזדמנות להציגן, את מתעקשת לטעון טענות מבלי לבססן כנדרש. מומלץ להציג הוכחות, כדי להתקדם בתחום זה. חג שמח. אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעירית, מומלץ להוכיח במקום להתפלמס - תגובה
עירית פרידמן28/04/2016שלום אליעזר
הפורום הזה איננו מקום להתנצחות או לשכנועים בדבר תקפותה של גישה זו או אחרת.
נתתי לך עיצה מתוך ניסיון מקצועי עשיר.
עכשיו זכותך לזרוק את עצתי לפח או לעשות בה שימוש.
הרשת מלאה בכל האינפורמציה הקיימת ואני לא כאן על מנת למצוא את ההוכחות שיניחו את דעתך.
כל טוב וחג שמח
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי טיפול יעילים לצלקת טורדנית
רוביק30/03/2016אילו סוגי טיפול ברפואה סינית נמצאו יעילים בהרגעת התחושה של אי נעימות (פיזית, לא נפשית) הנובעת מצלקת ישנה? אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגי טיפול יעילים לצלקת טורדנית - תגובה
אהוד סברדליק31/03/2016טיפול של דיקור משולב עם מוקסה ( חימום של צמח מסויים באזור) יוצר זרימת דם טובה יותר ותהליך האיחוי של הרקמה והעצבים באזור משתפר מאוד , דבר שמוריד רבות מאי הנעימות שאתה חש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)