אשמח לעזרה לגבי התלבטות של חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרה לגבי התלבטות של חולים
    רותם
    08/06/2016

ידוע שרוב הלקוחות מגיעים למטפל ע""י המלצה, אבל אני לא מבין למה לאנשים לוקח חודשים ואפילו שנים מהרגע שקיבלו המלצה עד שמתקשרים למטפל - אשמח להבין מה מונע מהם / מה גורם להם להתמהמה ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה לגבי התלבטות של חולים - תגובה

אהוד סברדליק
    08/06/2016

כולנו מפחדים משינויים . משהו מפריע לנו אבל אנחנו רגילים לחיות עימו ומפחדים משינוי גישה שיצריך אותי לשנות משהו בעצמי ואז עולה הסיפור הפנימי שהטיפול לא יהיה טוב ולא יצליח , אולי אני אשמע על מטפל יותר טוב , למה לשלם על זה כסף ולצאת פראייר וכו. זה מעכב אותנו לעבור בנק ,גם אם העמלות שלוקחים מאיתנו בבנק שלנו גבוהות מדי, לשנות מכונית ,לעבור מעבודה שאנו לא מרוצים ממנה וכו' . רוב האנשים משנים רק כשכל כך כואב להם שהדחף לשינוי גדול מהפחד מהשינוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעזרה לגבי התלבטות של חולים - תגובה

עירית פרידמן
    08/06/2016

רוב האנשים היום הם ״שבויים״ של הרפואה המערבית. זאת רפואה שהצליחה לשכנע את רובינו שיש לה תשובות טובות לכל הבעיות הפיזיות והנפשיות. וגם שכנעה אותנו שכל שיטות הריפוי האחרות נגועות בשרלטנות.
    אדם שהולך לרפואה מסוג אחר צריך להיות חזק וחכם מספיק כדי לצאת נגד המוסכמות שעליהן גדל והתחנך. וזה ממש לא קל.
    סיבה נוספת היא שהרפואה המערבית היא כאילו ״חינם״ או ״מאד זולה״ יחסית לדרכי הריפוי האחרות שעליהן משלמים פרטי ואינן נכללות בסל הבריאות. לכן אנשים מעדיפים לשלם לרופא מעט מאשר למטפל אחר- הרבה. גם כאן רק חשבון לטווח ארוך מראה הבדל. כי לטווח ארוך כל שיטת ריפוי אחרת מביאה יותר בריאות ופחות הוצאות.
    ויש עוד סיבות......
    כל טוב
    עירית פרידמן-הומאופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו