מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בחרדה ברפואה הטבעית המלצהחן28/06/2016
שלום,
אני סובלת מחרדות בשנה האחרונה. אני מטופלת קלינית וגם לוקחת תרופה טבעית בשם רלקסין- כדור אחד בבוקר וכדור אחד בצהרים כבר חצי שנה.
לאחרונה התקפי החרדה מלווים עם כאבי שרירים בידיים שלא נעלמים לאחר ההתקף וחוזרים כשאני נכנסת למצבי לחץ במהלך הימים אחר ההתקף אז דועכים לאט. אי לכך,
אני מעוניינת לקחת דבר נוסף טבעי בערב. האם כדור של פסיפלורה 400 מ"ג לאחר ארוחת הערב יכולה גם לעזור והאם ניתן לקחת אותו בשילוב של הרלקסין שאני לוקחת כעת?
האם ניתן לקחת יותר מכדור אחד של הפסיפלורה במהלך היום למרות שאני נוטלת כבר רלקסין? הבנתי שלא רצוי לקחת רלקסין לתקופה ממושכת. האם יש לך המלצה לכדור דומה ברמה של הרלקסין במקום?
יש לציין שאני לוקחת בנוסף כדור אחד של קומפלקס B עם ארוחת הצהרים ואני שותה תה קמומיל נענע פעמים/ שלוש ביום שגם מייצבים את מצבי.
אשמח לשמוע גם עצות נוספות מהרפואה הטבעית שיכולות לעזור לי להתמודד עם החרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחרדה ברפואה הטבעית המלצה - תגובה
עירית פרידמן28/06/2016אני מאד מציעה לטפל בבעיה בצורה נבונה ואחראית.
תוספי מזון למינהן לא יכולים לדעתי , לפתור בעיות נפשיות מורכבות.
טיפול אחראי נעשה מול מטפל מיומן שידע לעקוב ולהמליץ על הדרך הטיפולית.
כהומאופתית אני יכולה להמליץ לך בלב שלם על תחום הטיפול הזה שיכול לפתור בעיות מורכבות.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)