מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית >אובדן תחושת רעב למשך יותר משבועיים
- אובדן תחושת רעב למשך יותר משבועייםעוז10/07/2016
שלום לכולם. מזה שבועיים וחצי שאין לי כל תחושת רעב בגוף ואני מסוגל לא לאכול בכלל במשך כמה ימים. תופעה דומה קרתה לי לפני שנתיים, אז חודש וחצי הייתי ללא תחושת רעב וזה עבר.
אני בן 28, בריא בגופי ובנפשי, וכרגע נמצא בבדיקות מטעם הקופת חולים שלי
חוץ מחוסר תחושת רעב ותחושת נפיחות קלה בבטן אם אני אוכל משהו בכוח, אני מרגיש בסדר גמור. כל השאר תקין
אשמח לשמוע על כיוון כלשהו. כי כרגע אין לאף אחד מושג מזה וזה מדאיג אותי.
תודה רבה, עוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדן תחושת רעב למשך יותר משבועיים - תגובה
עירית פרידמן10/07/2016כשאין לאף אחד מושג מה קורה צריך לפנות לערוצים שיודעים לתת תשובה לבעיות מורכבות.
בהומאופתיה האינפורמציה החשובה היא זאת שניתנת מפי המטופל ולכן אין צורך ב״תויות של מחלה או בדיקות מעבדה.
אז זאת המלצתי החמה-טיפול הומאופתי.
כל טוב
עירית פרידמן-הומאופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)