מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות לגלוטן בלי סימני צ'ליאק ודלקת בפרקיםאביב09/08/2016
כידוע יש הרבה שאין להם תסמינים של צ´ליאק, אך יש להם רגישות לגלוטן. לי יש לאחרונה כאבים ודלקות בכמה פרקים, ואני חושד שזה מגלוטן. שתמיד אכלתי ממש מעט גלוטן ולאחרונה אכלתי יחסית הרבה. זה כמובן רק אפשרות אחת ויתכנו אפשרויות אחרות. ועכ"פ כבר די הרבה זמן הפסקתי כמעט עם גלוטן בגלל זה.
שאלתי היא האם ברגישות כזו (שאין בה תסמיני צ´ליאק), כמות של כמה פירורי לחם יכולה לגרום להחמרה בכאבים ובדלקות בפרקים. שהיה כעת לילה אחד שהיה בו החמרה די משמעותית ולפני אותו לילה אכלתי כמה פירורי לחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לגלוטן בלי סימני צ'ליאק ודלקת בפרקים - תגובה
עירית פרידמן09/08/2016המצב מחייב ברור רציני יותר מאשר התייעצות כאן.
מציעה לגשת לברור רפואי.
להערכתי כמה פירורים הם לא הגורם להחמרה.
הומאופתיה היא טיפול אפשרי טוב לסימפטומים שאתה מתאר.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה נשמע גרוע יותר מבמציאות
אביב09/08/2016במציאות זה מוגדר כדלקת קלה ב2 האגודלים בידים וב2 צידי האגן. הרופאים הרגילים לא עושים מזה ענין, אך אני מודע לרפואה האלטרנטיבית ומסתכל על התמונה הכוללת ואני חושד שזה תהליך מתקדם חלילה.
גם ההחמרה שתיארתי איננה משהו קשה, אך במפורש החמרה. ואני פשוט מעדיף להקדים את הטיפול בבעיה ולא לחכות לבעיה קשה באמת.
בנתיים אני בודק את הדברים בעצמי ע"י אלימינציה. אני חושד בגלוטן/ביצים (שגם בהם הרביתי לאחרונה)/בכלל עודף חלבון (שהרביתי בחלבון לאחרונה, וגם לפני השינה).
לכן פניתי לשאול אם יש מקום שכמה פירורים יגרמו להחמרה ברגישות לגלוטן שכנראה איננה צ'ליאק. שהרי בצ'ליאק כן יש תגובות קשות מכמה פירורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)