כוסות רוח - תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוסות רוח - תופעות לוואי
    מעיין
    21/11/2016

היי, אני סובלת כבר שנים מכיווץ כרוני של שרירי הגב בצד שמאל של הגוף בגלל תאונה.
    מה שנגרם לי באופן כללי זה חוסר תחושה בגוף ובגב. נבדקתי בכל הבדיקות האפשריות (הן דימוי של המקום mri, וגם תפקוד נוירולוגי, ויצא תקין.

אני עושה הרבה פעמים טווינא וזה ממש ממש עוזר.

לפני כמה ימים הלכתי למטפל אחר, והוא החליט שהוא שם לי כוסות רוח. ממש פחדתי וזה גם ממש הכאיב לי, ואחרי הטיפול לא הרגשתי הקלה אלא ההפך.
    כבר כמ ימים שיש לי חוסר תחושה טוטאלית בגוף, וההרגשה היחידה שיש לי היא "צביטות" בגב.
    הצביטות האלה ממש כואבןת וכבר יומיים לא ישנתי בגלל כאבי תופת.. וזה לא קורה בדרך כלל.
    אני כבר באמת מכירה את מערך הרפואה הקונבנציונלית בארץ, ואני לא רואה טעם בללכת לרופא שדי חד משמעית לא יעזור לי.

השאלה שלי האם ייתכן מצב ואולי נגרם לי נזק לגוף..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוסות רוח - תופעות לוואי

הוספת תגובה

• תשובה

עירית פרידמן
    21/11/2016

ממליצה לידע את המטפל ולהתייעץ איתו
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוסות רוח

אהוד סברדליק
    21/11/2016

כוסות רוח הן כלי מצויין לבעיות כיווץ שרירים , אך לעיתים ,כמו לכל טיפול, ישנן ריאקציות בלתי ידועות ולכן רצוי שתדברי קודם כל עם המטפל ותיידעי אותו על מצבך . מלבד זאת ניתן לשים משחת פולידין אנטיספטית אם נוצרו שלפוחיות באזור הכוסות ומשחת רסקיו רמדי או טראומהיל להקלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו