מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמח או משקה לעייפות ולחץ דם נמוךנטע16/07/2017
שלום.
רציתי להתייעץ בבקשה.
אני בת 33 נשואה+2.
מאז ומתמיד יש לי לחץ דם נמוך, אני עושה דברים נורא לאט, אומרים שאני אדישה.
הפעולות שלי נורא איטיות. וזה בגלל שאני עייפה כך הזמן.
אני ישנה טוב יחסית. -7 שעות בלילה בלי בעיות. אני מרגישה מותשת, חלשה, עייפה, אין לי כוחות לעשות כלום.
גם כשהייתי רווקה הייתי כך. וגם עכשיו כשאני אמא זה מחמיר.
אני כל הזמן עייפה
אני הולכת לישון בשמונה כל ערב כי אני מרגישה מותשת ועייפה.
לחץ הדם שלי נמוך. הוא לא חורג מהנורמה בהרבה. אבל עדיין נמוך.
אני מתעייפת מהר מאוד מכל פעולה קטנה שאני עושה.
עשיתי בדיקות דם. הכל תקין. הרופאה אמרה שאין שום דבר חריג מהנורמות. לא חסר ברזל. אין אנמיה. לא חסרים ויטמינים.
קפה- אני ממש לא אוהבת קפה. אבל לפעמים אני שותה בכוח כדי להתעורר, זה עוזר לחצי שעה להמריץ טיפה את הגוף ואחרי חצי שעה המצב חוזר לקדמותו.
מלח- הבנתי שכדי להעלות לחץ דם צריך לצרוך הרבה מלח ואני אכן צורכת מלח בכל מאכל שאני אוכלת וזה לא עוזר.
אפילו קניתי חבילה של עלים רוזמרין. קיצצתי ואכלתי. אומרים שזה מעיר את הגוף. ניסיתי כמה פעמים ולא ראיתי שינוי.
. ואני ממש לא יודעת מה לעשות.. העייפות הזו מתישה אותי.
מתעייפת תוך כמה שניות מכל פעולה הכי קטנה שאני עושה.. זה לא נורמלי.
אשמח לעזרה
אולי יש איזה צמח אחר שניתן לקצוץ ולאכול בכמויות גדולות וזה מעורר את הגוף או משקה כלשהו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות ולחץ דם נמוך
עירית פרידמן16/07/2017שלום
אני מציעה לך לטפל במצב שלך בצורה יותר מעמיקה ולא באמצעות צמח כלשהו או המלצה אינטרנטית.
מדובר המצב חיים ארוך שדורש אבחנה מדוייקת טיפול ומעקב.
בהומאופתיה ניתן לעזור מאד לבעיה שאת מתארת אולם יש צורך בפגישה עם הומאופת/ית שיתאים לך את התרופה ההומאופתית המדוייקת למצבך.
אל תצפי לניסים בכל שיטה שבה תלכי כי זה לא מצב חדש או אקוטי.
ואני מאד ממליצה לטפל באחת הגישות ברפואה המלשימה כי הרפואה המערבית לא מצליחה לאבחן את הבעיה ולכן גם לא יכולה לטפל בה.
בטיפול הומאופתי אין צורך באיבחון רפואי אלא בתאור המצב כפי שהוא.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעייפות
אהוד סברדליק16/07/2017שלום נטע
בעייתך מוכרת והיא יכולה להגרם ממספר גורמים כגון חסר ספציפי בויטמין או מינרל שאינו נבדק בבדיקות קופת חולים, עקב סטרס נפשי מתמשך, עקב תפריט תזונה שאינו מתאים לך באופן אישי ועוד. אך יש בעיה אמיתית להמליץ במקרה שאת מתארת על צמח אחד או יותר שיטפלו בבעיה שמציקה לך ויש צורך באבחון מקצועי במקרה שלך בכדי לתת מענה אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעייפות
אהוד סברדליק16/07/2017שלום נטע
בעייתך מוכרת והיא יכולה להגרם ממספר גורמים כגון חסר ספציפי בויטמין או מינרל שאינו נבדק בבדיקות קופת חולים, עקב סטרס נפשי מתמשך, עקב תפריט תזונה שאינו מתאים לך באופן אישי ועוד. אך יש בעיה אמיתית להמליץ במקרה שאת מתארת על צמח אחד או יותר שיטפלו בבעיה שמציקה לך ויש צורך באבחון מקצועי במקרה שלך בכדי לתת מענה אמיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)