מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול נגד תולעים במעייםסתיו16/07/2017
האם רמדי יכול לעזור לטיפול נגד תולעי מעיים?
יש לי תולעי מעיים ואני לא יכולה לישון כי מגרד לי בטירוף מה הפיתרון לזה בבקשה עזרה ..
לקחתי כבר וורמוקס אבל התולעים פיתחו עמידות אליו
עשיתי שינוי תזונתי ועדיין אין שינוי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי בתולעים
עירית פרידמן17/07/2017שלום
רמדי הומאופתית יכולה לעזור מאד.
יש רמדי שהיא ייעודית למצב הזה - cina
אני ממליצה לגשת להומאופת כדי שההתאמה של הרמדי תהיה מדוייקת עבורך.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעים
אהוד סברדליק17/07/2017אשמח לדעת מה גילך, כמה זמן אתה סובל מהתופעה, האם יש לך ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעי מעיים טיפול
..17/07/2017גיל 27
ואני בת..יש לי את זה כבר 3 שנים..כרוני.
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בתולעים
אהוד סברדליק18/07/2017מתיאורך מסתמן שהמעיים שלך חלשות ובמקום חלש נוטים להתרבות טפילים, חיידקים ופטריות . יש לחזק את מערכת העיכול שלך ולהבין מדוע הן כל כך חלשות מלכתחילה.
כשלב ראשון תתחילי לקחת פרוביוטיקה במינון גבוה, חיידקי המעיים, קחי כדורי פרוביוטיקה כגון אינטנס פרוביוטיקה שיש בו 25 מיליארד חיידקים וזאת לתקופה של שלושה עד ארבע חודשים לפחות . מעבר לכך ניתן להגיע לטיפול אישי להתאמת פורמולות צמחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
....19/07/2017נראה לי זה בלתי ניתן לפיתרון את התולעים
התחלתי להרגיש אותן את הגרד
מאז שעברה לי הפטרייה אחרי
הכדורים שלקחתי נגד פטרייה כדורי פלוקונזול..
ומאז שניפטרתי מהפטרייה אני לא נפטרת
מהתולעים והם לא נעלמות!!
הייתי אצל "ברא" ונתנו לי שם צמחי מרפא
וזה לא עזר..
משהו יעזור למצב הזה? אני כבר מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בבעיה מטרידה
עירית פרידמן19/07/2017קיבלת כאן ממני ומאהוד עוד אפשרויות להתמודדות עם הבעיה.
היאוש בטוח לא יפתור אותה.
אני מציעה לך לגייס כוחות ולמצוא פיתרון.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
א19/07/2017אני נלחמת בזה כבר זמן ממושך,
יש משהו הומאופתי שהורג תולעים?
זאת השאלה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עירית פרידמן27/07/2017כבר כתבתי לך למעלה שיש טיפול.
אני מציעה לך לפנות להומאופת ולהתייעץ.
זה לא טיפול של זבנג וגמרנו כמו שאמור להיות הוורמוקס, אלא התאמה של תרופה הומאופתית מיועדת לך ומעקב אחר התוצאות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)