מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטת טיפול ממלצת לכאבי מחזור קשיםקשת17/12/2017
אני סובלת מכאבי מחזור קשים ומצמיתים. איזו שיטת טיפול אלטרנטיבית יכולה לעזור לי למנוע אותם ולטפל בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור קשים
אהוד סברדליק18/12/2017שלום קשת
שיטות רבות כגון רפואה סינית והודית, הומאופתיה ורפלקסולוגיה יכולות לעזור לבעייתך .אני ממליץ לך להתנסות ולראות לאיזה מטפל/ת את מתחברת . השיטה היא רק כלי והמטפל הוא מי שמפעיל את הכלי ולכן חשוב שתתנסי תבדקי ותראי את המטפל/ת .
חשוב לבדוק שיש לו תעודות מהאיגוד שבו כמו לעורכי דין לרוב שיטות הטיפול יש סטנדרטים ובחינות לקבלה לאגודה, חשוב לשאול אם יש לו ביטוח מקצועי זה מדד אם הוא מוכר והכי חשוב להתרשם מאופיו ואישיותו של האדם המטפל בך. האם הוא משרה אמון. אני ממליץ שבטיפול הראשון תבואי עם בן משפחה בכדי לקבל חוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה
עירית פרידמן23/12/2017יש ניסיון מצטבר ואף מחקר מקיף שמראה את היכולת של הומאופתיה לעזור בבעיות הורמונאליות בכלל ובבעיות מחזור בפרט.
ממליצה בחום לקבוע פגישה עם הומאופת/ית קלאסי/ת.
כל טוב
עירית פרידמן - הומאופתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)