טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום גילו אצלי ר אבנים בכיס המרה בבדיקת אולטרסאונד כללית (עקב ברזל נמוך). אני לא סובלת מכאבים. הרופא שלי ממליץ לעשות לי הזרקת דיו ובדיקת אולטרסאונד נוספת ולאחר מכן הוצאת כיס המרה. כל אחת מהאבנים קטנה מ10 ממ: 4ממ, 7ממ, ו-6ממ. האם הרפואה המשלימה יכולה להציע לי אלטרנטיבה למצב? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ברי ישנם נטורופתים שמתמחים בטיפולים בהוצאת אבני מרה ע"י תזונה שעשירה בסיבים עם משלשלים עדינים שמטרתם לגרות את כיס המרה ולהפריש את האבן למעיים. ברם יתכן שחלקם יסרבו כי אבן בגודל 10 מ"מ היא גדולה ויש חשש שהיא תתקע בדרכי המרה ותחסום אותם. דבר עם נטורופת או עם מרכז מיצים בקיבוץ אלומות או באמירים והתייעץ עימם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר