מתח , התמכרות ובעיות עיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח , התמכרות ובעיות עיכול
    ליאור
    14/05/2018

אני סובל מהרבה מתח ולחץ , בעיות עיכול קשות כבר שנתיים , והתמכרות לספורט ולאנדורפינים 

אני מאוד רוצה להתחיל טיפול משלים (הרפואה הקונבציונלית לא עזרה לי) , אבל אני ממש לא יודע עם מה להתחיל , יש עשרות טיפולים שונים ומגוונים , דיקור סיני , דיקור יפני , הומאופתיה , רפלקסולוגיה, נטורפתיה , שיאצו , עיסוי ועוד ... מה הכי מומלץ במקרה שלי ? 
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתח לחץ בעיות עיכול

אהוד סברדליק
    15/05/2018

הכי מומלץ במקרה שלך לפנות טלפונית או דרך חברים שמכירים מטפלים אל אדם שמטפל. לדבר עם המטפל ולשאול אותו שאלות שמעניינות אותך ולראות אם נוצר אמון ראשוני . להגיע לטיפול ראשון,להתנסות ,לחוות ולקבל החלטה אם אתה מתחיל סדרת טיפולים . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לטיפול

עירית פרידמן
    24/06/2018

שלום
    אני הומאופתית אבל מתוך הידע הרב שצברתי בתחומי הרפואה המשלימה עוסקת גם בהתאמה של הבעיה לטיפול המתאים ביותר.
    מוזמן להתקשר ולהתייעץ.
    כל טוב
    עירית פרידמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו