מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצות תזונה בצקות בהיריוןח06/08/2018
שלום,
אני בת 33 בשבוע 19 להיריון. מזה מספר שבועות אני סובלת מנפיחויות בכפות הרגליים והידיים וכן מהירדמות של כפות הידיים בעיקר בלילה (כנראה תסמונת התעלה הקרפלית). למיטב הבנתי זה נחשב קצת מוקדם לתופעות אילו בהיריון- יש לך רעיון למה הופיע אצלי ככ מוקדם? (עשיתי בדיקות לחץ דם וחלבון בשתן מספר פעמים והיו תקינות.)
אשמח לשמוע אם יש לך המלצות תזונתיות עבורי להפחתת התופעה? (ב"ה יש לי עוד דרך ארוכה עד הלידה ואני מפחדת שתופעות אילו יחמירו ורוצה להתחיל להתייחס אליהן כבר עכשיו).
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקות בהריון
הילה לב10/08/2018שלום ומזל טוב על ההריון
יש נשים שנוטות לסבול יותר מבצקות ולאגור נוזלים מאשר נשים אחרות . מכיוון של שלא ראיתי אותך במרפאתי אני לא יודעת למה לקשר את זה . אולי יש תרופות שאת נוטלת ?
בכל אופן חליטות סרפד יקלו עליך מאוד ,הורדת מלחים , סוכרים ומזון מעובד , כמו כן כדאי לך להוסיף שייקים ירוקים לתזונתך היומית . ולגבי תפריט מותאם אישית , אני ממליצה לך לגשת למטפל מוסמך עקב מצבך העדין ( ההריון ) אני מעדיפה לא לתת כאן המלצות נוספות . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)