המלצות תזונה בצקות בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות תזונה בצקות בהיריון
    ח
    06/08/2018

שלום,
    אני בת 33 בשבוע 19 להיריון. מזה מספר שבועות אני סובלת מנפיחויות בכפות הרגליים והידיים וכן מהירדמות של כפות הידיים בעיקר בלילה (כנראה תסמונת התעלה הקרפלית). למיטב הבנתי זה נחשב קצת מוקדם לתופעות אילו בהיריון- יש לך רעיון למה הופיע אצלי ככ מוקדם? (עשיתי בדיקות לחץ דם וחלבון בשתן מספר פעמים והיו תקינות.)
    אשמח לשמוע אם יש לך המלצות תזונתיות עבורי להפחתת התופעה? (ב"ה יש לי עוד דרך ארוכה עד הלידה ואני מפחדת שתופעות אילו יחמירו ורוצה להתחיל להתייחס אליהן כבר עכשיו).
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בצקות בהריון

הילה לב
    10/08/2018

שלום ומזל טוב על ההריון
    יש נשים שנוטות לסבול יותר מבצקות ולאגור נוזלים מאשר נשים אחרות . מכיוון של שלא ראיתי אותך במרפאתי אני לא יודעת למה לקשר את זה . אולי יש תרופות שאת נוטלת ?
    בכל אופן חליטות סרפד יקלו עליך מאוד ,הורדת מלחים , סוכרים ומזון מעובד , כמו כן כדאי לך להוסיף שייקים ירוקים לתזונתך היומית . ולגבי תפריט מותאם אישית , אני ממליצה לך לגשת למטפל מוסמך עקב מצבך העדין ( ההריון ) אני מעדיפה לא לתת כאן המלצות נוספות . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו