טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בחודשיים האחרונים הופיעה לי אדמומיות בפנים שקצת מגרדת. לא החלפתי קרם ולא נראה כאילו תגובה אלרגית למשהו. הקטסמטיקאית שלי אומרת שזו מנופאוזה של העור..😣 אני בת 48 והמחזור נהיה באמת בלתי סדיר לאחרונה. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אכן, שינויים הומונליים משפיעים על גם על העור ... על מנת להמליץ לך על טיפול לאיזון הורמונלי והקלה על סימפטומים של גיל המעבר , אני צריכה לאבחן ראשית וכמובן לראות את הסימפטומים שהתפתחו על העור . נשמע שמדובר בתסמיני" עודף חום " שמאוד אופיינים לתקופה הנ"ל . ברמת ההמלצה הכללית ,שימי לב לתזונה שלך , צירכי הרבה עלים ירוקים והתחילי ניקוי רעלים אם זה אפשרי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר