דופק חזק חזק בבטן ובכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק חזק חזק בבטן ובכל הגוף
    רון
    22/09/2018

שלום רופא
    מ3 חודשים וחצי ואני מרגישה כמו נפיחות מעלהטבור עד למתחת החזה באמצע משהו כמו צינור או גוש ארוך שנפוח ופועם יש פה דופק חזק חזק חזק כשאני לוחצת עליו מרגישה אותו כמו רעד או צעדים שלי סוס דופקחזקשנרטה בעין אני שומעת אותי ומרגישה אותו בלי לשים את היד שלי דבר שמצירלי מאוד מפריע לי בישיבה סעמידה באכילה אם צבשתי מכנס צמוד בשכיבה על הבטן לא מצליחה לא מצליחה לשון מרגישה כמו עובר שקופץ לי בבטן עבאתי אולטרסאונד בטן לא רוא כלום רנגן בטן חזה לא רוא כלום עברתי אולטרסואנד בטן ואגן עוד פעם היה ממצא לא שייך לתלנות שלי חשד לאבן קטן בכליה שלחו אותי לסיטי כלית ללא חומר ניגוד בסיטי כליות לא מצאו אבנים בכליות הכל היה תקין חוץ מרושם לעכירות השומן הפריטוניאלי ?!! מה זה אומר ?!? והמליצו לעבור עוד סיטי עם חומר ניגוד מחכה לתור שלי בעוד חודש
    הדופק מציק לי מאוד 3 חודשים בלחץ בפחד מחשבות כל הזמן כל היום מחפשת בנט על תשובה למה שקורה לי התחלתי להרגיש את הדופקבכלשניה ודקה כשאני לוחצת איפה שציינתי קודם מרגישה כאילו משהו זז לי בבטן משהו מתנגד ליי התחלתי להרגיש את הדופק בצור בחד בראש בגב אם טני יושנת על הבטן שלי מרגישה את הדופק כאילו רץ מהר בבטן שלי לא מנליחה להירדם מעירה טת ההןרים דלי הלילה מהפחד והבכי מרגישה כאילו יש מישהו בתוך הבטןשליי התחלתת לחשוב עאילו יש עובר שחי בבטן שלי , התחלתי להרגיש כאב בחזה ויצא לי הפרשות שקופות מחזה הרופא טוען שזה בגלל המצב הנפשי שאני חייה פה, נכנסתי לחרדה ללא יודעת מה קורטים לזה דופק יזק בבטן הבטן כל הזמן קופצת בחד ימין גם יש שריא שקופץ כל הזמן בצואר מצד שמאל יש שרי שקופץ כלהזמן רופא משפחה לא מסכים לתת לי הפנייה למיון כי לא רואה שיש צורך או כאב שלח אותי למרפאה דחופה בדק אותיהרופט נתן בעוד שבוע קבע לי תןר לאולטרסאונד אחרי החגים ונתן לי וואבן מינון 10 ועוד תרופה להאטת הדופק מכל אחת רק 10 כדורים עכשיו קצת יותר טוב בלילה אני יושנת אבלכשמתעוררת הכל אותו דבר
    מה זהיכול להיות האם זה נפשי או שכן יש בעיה אני התעייפתי מאוד נפשית אני הרוסה
    אני בת 29 רווקה יש לי בעוד חודש תור לסיטי בטן לראות מה זה עכירות שומן פריטוניאלי ודופלר לאאורטה
    מה זה עכירות שומן פריטוניאלי
    צה הבעיה שיש לי אם תוכלי לעזור לי מהתיאור שלי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ

הילה לב
    03/10/2018

שלום
    אני לא רופא ובכל אופן אין אפשרות לאבחן מקרה כזה ללא פגישה פרונטלית . לא ציינת איזה כדורים נתנו לך ומה נשלל. בכל אופן , ממליצה להמשיך בטיפול ומעקב רפואי . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו