בעיות הורמונאליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות הורמונאליות
    נעמה
    31/05/2008

רציתי לשאול לגבי מאקה (של אלכימסט) האם זה יכול לעזור לpms , יובש בנרתיק, חרדות ועצבנות לפני מחזור, ונשירת שיער שגם על רקע הורמונאלי?
    שאלתי השניה: עשיתי בדיקה של בלוטת התריס , והיא בסדר, אבל הייתי אצל משהי ברפואה האלטרנטיבית,שאמרה שאף שאני נמצאת בתוך הטווח של בלוטת התריס, יש נטיה לחוסר איזון בבלוטת התריס, האם אפשר להשתמש בכל זאת במאקה ? מכיוון שקראתי באתר גאמנון שלמי שיש בעיה בבלוטת התריס שי להתייעץ עם הרופא בקשר לשימוש במאקה ..
    אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות הורמונאליות

הוספת תגובה

• בעיות הורמונאליות והומאופתיה

עירית פרידמן
    02/06/2008

שלום מירי
    אני מציעה לך לטפל בבעיות שמהן את סובלת באופן טבעי ולא ע"י הוספת חומרים לגוף גם אם הם ממקור צמחי.
    לכל חומר יש תופעות לואי והשפעות גם במקומות שאינם רצויים ןלכן אני לא ממליצה לקחת סיכון מיותר.
    הטיפול ההומאופתי מגייס את המשאבים הטבעיים של הגוף על מנת לשוב לאיזון.
    לגבי תופעת ה-PMS נערך מחקר מקיף לדוקטוראט שהוכיח באופו סטטיסטי מובהק את יעילות ההומאופתיה לטיפול בנושא.
    הנה הקישור למאמר המסכם את המחקר.
    http://www.homeopathy-israel.co.il/Index.asp?ArticleID=102&CategoryID=99&Page=1
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו