בדיקות גנטיות [דחוף]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות גנטיות [דחוף]
    ארז
    04/06/2008

לכל המשיבים שלום רב
    אני גבר בן 27 יוצא כבר שנה וחצי עם בחורה כבת גילי יש בינינו אהבה אלוהית
    משפחתה קצת שונה לאביה יש בעיית ראיה חמורה והאחות הקטנה יש לה דסלקציה והיא שונה היא ביישנית יש לה בעיות בלימודים היא מאובחנת עם דסלקציה והיא ממש שונה מילדה בת גילה 14.5, האחינית של בת זוגתי בת שנתיים והיא ממש הייפר אקטיבית בצורה מדהימה היא לא מפסיקה לרוץ ליפול [יכול ליהות שזה נורמלי אך לי לא ממש נראה כך]
    החלטנו על להתקדם שלב בחינו וללכת לכיוון חתונה עשינו אירוסים הכרות של המשפחה
    אמי פגשה ודיברה עם המשפחה והיא נכנסה למצב של פחד שלא יהיו לנו בעיות בעתיד
    וביקשה ממני לעשות בדיקות גנטיות
    לי ממש קשה עם כל הסיפור הזה אני ממש אוהב את בת זוגתי שהסכמתי להיתעלות על מצב משפחתה אך למען אמי אני חייב להרגיע אותה
    כל מידע היתקבל בברכה אני ניגשתי לכללית לבדיקות גנטיות אך הסבירו לי שאלו בדיקות סיסטקיות ולא 100%

האם יש רופאים פרטיים שדרכם אני יוכל לברר פרטיים ?
    כיצד אני יכול לעשות את הבדיקות בצורה שבת זוגתי לא תיפגע [ממש חשוב לי] ?

תודה מראש לכל המשיבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות גנטיות [דחוף]

הוספת תגובה

• גנטיקה ורפואה משלימה

עירית פרידמן
    07/06/2008

שלום ארז
    זהו לא בדיוק הפורום המתאים לקבל תשובות מומחים בנושא שהצגת.
    אני יכולה לומר לך ממיטב הבנתי וניסיוני.
    דיסלקציה,והיפראקטיביות הן בעיות שמצויות היום אצל הרבה מאד אנשים. בכל כתה תמצא אחד מכל סוג. כך שהחשש הוא לא ממחלה גנטית חמורה אלא ממצב מוכר שקיים בסבירות גבוהה בהרבה משפחות.
    במצב שבו יש לך "אהבה אלוהית" , כדאי להסביר לאמא שהחששות שלה מופרזים ואי אפשר לתכנן את העתיד וחיי הזוגיות על סמך חששות בלבד.
    לך על האהבה-לכל כך מעט אנשים יש אהבה אלוהית....אז אם נפל בחלקך להיות בינהם אל תתן לשום דבר להפריע לזה.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו