מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות קרם וסתניפגש במאי18/02/2007
שלום,
אני סובלת מאוד מתופעות קדם וסת ממש קשות...זה מתחיל מכאבי ראש וממשיך בכאבים והתכווצויותברחם ובגב התחתון. לוקח לילפחות יומיים עד שאני יוצאת מזה..וביומיים האלה פשוט אין לי חיים . אני חוזרת מהעבודה ונכנסת למיטה.
איך אפשר להקהל על התופעות האלו? ולמה זה כל כך חזק אצלי?
אני אשמח לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה ו-PMS
עירית פרידמן18/02/2007שלום
לחלק מהנשים נדמה שתופעות כאבי המחזור (PMS) הן משהוא שצריך ללמוד לחיות איתו ואין זה כך!!!
הומאופתיה יכולה לעזור להקל ואף להפטר כליל מהתופעה.
יש מחקר מקיף על הנושא שכתבה ד"ר מיכל יקיר לעבודת הד"ר שלה-המחקר מוכיח את יעילות ההומאופתיה בטיפול בתופעה.
אני ממליצה לך להקדים ולקבוע פגישה עם הומאופת/ית כדי לחיות ללא כאבים מתישים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לטפל בזה גם בשיאצו או דיקור???
מיכל20/02/2007אני אישית לא מתה תרופות....גם אם הן טבעיות.
אגב - גם אני סובלת מסתמונת קדם ויסתית. אני בת 29 בלי גלולות בלי ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמדי (תרופה) הומאופתית
עירית פרידמן20/02/2007שלום
רמדי הומאופתית איננה תרופה כימית ואיננה "תרופה" טבעית. לכן היא איננה נכנסת לקטגוריה של התרופות הרגילות או הטבעיות אותן אנו מכירים.
ולמרות שאינני מומחית לשיאצו או דיקור אני בטוחה שגם בשיטות הללו ניתן לטפל בבעיה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)