מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זיכרון וריכוזיוסי12/06/2008
שלום רב אני בן 27 בריא, ללא מחלות, ואני סטודנט. שמתי לב שבשנה האחרונה הזיכרון שלי ממש התקצר ואני שוכח אפילו דברים לטווח הקצר. גם רמת הריכוז שלי ירדה ואני מאבד ריכוז וסובלנות בשיעורים במהירות יחסית, למרות שאלו שיעורים שאני אוהב את החומר הנלמד בהם. האם יש ויטמינים או טיפול מסויים שיכול לשפר לי בעיות אלו.
ראוי לציין שזה רק בשנה האחרונ ומעולם זה לא קרה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכרון
עדי מנחמי12/06/2008לעיתים שמוש בצמח גיקו-בילובה יכול לסייע.נסה אותו(יש בכל בית הטבע) ואם אין שפור שווה להגיע לאבחון מסודר של רפואה סינית(או כל שיטה שתבחר)ולטפל בשורש הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכרון וריכוז
יפה שמעוני12/06/2008יוסי שלום רב,
יתכן ואתה נמצא בלחץ עקב הלימודים.
אני ממליצה להוריד מעט מהלחץ, להתפנות לטיול רגלי, התעמלות, נשימות, מדיטציות, להקפיד על שעות שינה מספיקות.
כמובן שאתה צריך להקפיד גם על תזונה נכונה עשירה בפירות וירקות, דגנים מלאים, שתיה (לא אלכוהול ולא הרבה קפה). לאכול כל יום 10 שקדים + 5 אגוזים, חופן גרעיני דלעת וחמניות טבעי (לא קלוי, זה המזון למח). כ"כ תאכל לחם מקמח מלא, דגי ים, שתיית מים, תה צמחים ומיצים טבעיים (תפ"ע, גזר, סלרי, סלק,לימון).
לשיפור הזכרון אפשר לקחת "ממורי לסטודנט", "ממולייף", "גינקו בילובה".
כל ההמלצות הללו זה בתנאי שאין לך בעיות בריאות.
כדאי שתעשה גם בדיקות דם ותתיעץ עם הרופא, או מטפל טבעי, כמו נטורופת, או הומאופת.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)