כאב גב ומחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב ומחזור
    מאיה
    28/06/2008

אני סובלת מכאבי גב תחתון מאוד מאוד חזקים במחזור ושום כדור לא עוזר ונאמר לי שלפי הרפואה הסינית זה בגלל מתח וחרדות. אפשר לקבל הסבר ומה הפיתרון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב ומחזור

הוספת תגובה

• כאבי מחזור והומאופתיה

עירית פרידמן
    05/07/2008

שלום מאיה
    ניתן להפטר מכאבי מחזור גם באמצעות טיפול הומאופתי.
    האיבחון ההומאופתי מתחקה אחר מכלול האדם השלם ומנסה למצוא שם דפוסים שאינם מאוזנים. לעיתים זה יהיה קשור למתח וחרדה אך לא תמיד. כל אדם הוא ישות מיוחדת שצריך להבין אותה ועם תרופה הומאופתית נכונה ומדויקת ניתן לסייע.
    קיים מחקר שערכה לעבודת דוקטורט ד"ר מיכל יקיר ובו היא מוכיחה באופן מובהק שהומאופתיה יעילה לטיפול ב-PMS
    את מוזמנת לקרוא את התקציר כאן
    http://www.homeopathy-israel.co.il/Index.asp?ArticleID=102&CategoryID=99&Page=1
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

אסתי
    27/07/2008

אכן כאבים בגב התחתון מראים על מגוון רחב של תשוקות,קונפליקטים וצרכים פסיכוסומאטיים.מיניות עצורה,הצטברות,אסרטיביות וכעס.לחץ וקונפליקט כרוני.מתח ולחץ בבטן,הם לעיתם קרובות סיבות לכאבים שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב לך מאיה

לאה
    06/09/2008

אני אמנם משתמשת במדבקות לשינה נינוחה יותר, אבל לחברה הזאת (( אסור לציין בפומבי את שמה ולכן לא אעשה זאת )) יש מדבקות נגד כאבי מחזור וכאבים בכלל. אני יודעת כי בחוברת שצורפה למדבקות השינה כתוב בהרחבה על כל סוגי המדבקות של החברה הזאת וקראתי גם על מדבקות הכאב בפרט שלבתי הבכורה יש גם כאבים בזמן המחזור. הצעתי לה לנסות את מדבקות הכאב עכשיו זה נתון לשיקול דעתה. מאיה, אשמח לעזור לך ולתת לך את פרטי המדבקות הללו הרשות נתונה לך לפנות אלי לאי מייל אענה לך ברצון ( אתן לך קישור לחברה ואם זה יתאים לך, תזמיני לעצמך ) ביי [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו