מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גינסנג סיבירי והורמוניםאריה02/08/2008
שלום אני נוטל גינסנג סיבירי במשך שנים אבל בכמות קטנה כקמצוץ על קצה האצבע מדי יום בבוקר. זה נותן לי תחושת רעננות וריכוז רב שנחוצה לעבודה שלי,, וכמו כן משפר לי את מצב הרוח מאוד. השאלה שלי היא האם הגינסנג הסיבירי משחרר הורמון נשי (אסטרוגן) עם כל הכרוך בכך. האם כדאי לי להפסיק עם זה ? (יהיה לי מאוד קשה). הנושא מאוד מטריד אותי ואשמח לקבל תשובה מפורטת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריה
יפה שמעוני02/08/2008אריה שלום רב,
אין בעיה להמשיך לקחת את הג'ינסנג הסיבירי, אבל הג'ינסנג הקוריאני יותר מומלץ לגברים (מבחינה הורמונלית).
שים לב לא לקחת לפני השינה. רק כמוסה אחת ביום.
לבעלי לחץ דם גבוה כדאי לעקוב.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, אבל
ערן03/08/2008ניסיתי גינסנג קוריאני והוא לא השפיע עלי לטובה כמו הסיבירי. האם כדאי להימנע מהסיבירי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריה
יפה שמעוני04/08/2008אריה שלום,
כפי שציינתי בתשובתי הקודמת, אתה יכול להמשיך עם הג'ינסנג הסיבירי.
הוא מכיל אמנם מעט אסטרוגנים, אבל אם עד עכשיו לא הרגשת שינוי בחשק ובאון המיני שלך, כנראה שזה לא מפריע לך.
הג'ינסנג הקוריאני מתאים יותר לגברים והוא גם משפר את האון המיני.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהפוך הוא
ערן05/08/2008הג'ינסנג הסיבירי משום מה גורם לי לתחושת חשק מיני גבוה מאוד והייתי אומר אפילו מוגזם. העניין הוא שאסטרוגן עלול לגרום לגניקומסטיה וזה מפחיד אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריה
יפה שמעוני06/08/2008אריה שלום,
אתה עונה בעצמך על שאלותיך.
אם מפחיד אותך, ועושה לך חשק מוגזם, זה הזמן לעבור למשהו יותר מתון.
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)