גירוד והתקרנות יתר של הקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד והתקרנות יתר של הקרקפת
    מיקה
    24/02/2007

זה שנים שאני סובלת מהתקלפות קלה בקרקפת. לא קשקשים שנושרים אלה קרקפת שומנית שיומיים לאחר החפיפה יכולתי לגרד "שיכבה" של חומר קרני מעורב בשומן מקרקפת הראש. מזה כמה שנים יש התקרנות קשה יותר ועבה יותר בנקודות מפוזרות בקרקפת, עם תחושת גרד קשה יותר. טופלתי בעבר בסטריאואידים אולם התופעה נחלשת וחוזרת.
    כמו כן לפעמים אני מורחת אגיספור לושיין באזורים שממש יש גרד והתקלפות למרות שהתרופה במקור מיועדת לפטרת בכפות הרגליים - וזה עוזר מאד. אני חוששת להשתמש בזה הרבה.
    ברצוני לציין שאני נוהגת לצבוע את שיערי אחת לחודש - חודשיים.
    משתמשת בשמפו תינוקות. אבקש עיתה לטיפול טבעי.
    בתודה מראש
    מיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיצה לטיפול טבעי

עירית פרידמן
    24/02/2007

אין ספק שסטרואידים ואגיספור בשימוש יתר אינם מומלצים ונכונה השאיפה שלך למצוא טיפול יותר בריא.
    יחד עם זאת בכל דרך שתבחרי כדאי לך שלא להסתפק בעיצות אינטרנטיות אלא להתייעץ עם מומחה בכל תחום.
    אני ממליצה לך על טיפול הומאופתי שיעזור לך גם בבעיות אחרות שאולי מטרידות אותך. טיפול הומאופתי הוא הוליסטי ונותן מענה לכל הבעיות והקשיים שמהם סובל האדם.
    בעיות העור הן היותר עקשניות לטיפול הומאופתי ולכן יש צורך בסבלנות כשבאים לטיפול כזה.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עירית

שמעוני יפה-נט
    26/02/2007

עירית שלום רב,

גירודים יכולים להיות כתוצאה מאלרגיה לחומרים, תזונה, סביבה וכו'

כדאי לאבחן למה את אלרגית ולטפל לניקוי האלרגיה.
    איבחון אני ממליצה לעשות בשיטת איפ"ק.
    לבדיקה עצמית אני ממליצה להוריד מהמזון קמחים וסוכרים למשך חודש ולבדוק אם יש שיפור במצב.
    יש תוסף בשם קוורצטין שיעיל לאלרגיות.
    כמו כן אני ממליצה להשתמש בשמפו שמכיל שמן עץ התה (עוזר לגירודים ולפטריות).

בהצלחה,
    ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו