מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפיקות לב וחולשהנ18/08/2008
שלום רב, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים לשאלתי. אנסה בכל זאת: מזה מספר חודשים אני סובל ממספר סימפטומים: 1. חולשה כללית שמופיעה מדי פעם לאורך היממה. לא מצאתי חוקיות לתזמון התחושה. 2. דפיקות לב מודגשות - לרוב לאחר ארוחה. לרוב ביחד עם החולשה. 3. בביקור אחרון אצל הרופאה, בזמן חולשה, נמדד לי לחץ דם נמוך. תחושות אחרות מהתקופה האחרונה, אבל אני לא בטוח אם יש קשר: 1. יציאות "רכות". 2. לעיתים תחושת נימול קלה ברגליים. ביצעתי בדיקות הולטר ואקו לב אשר נמצאו תקינות כמו גם בדיקות דם (למעט אנמיה קלה בבדיקת דם מוקדמת יותר אשר בעקבותיה קבלתי כדורי ברזל). מה עשויה להיות הסיבה לסימפטומים אלו? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבה לסימפטומים
עירית פרידמן19/08/2008שלום נ.
בהומאופתיה לא מסתכלים על הסימפטומים כמנותקים זה מזה אלא מנסים לראות את הקו המאחד את כל הסימפטומים ואת ההיבט הנפשי/רגשי שנמצא ברקע ומתפעל את הכל.
הקו המאחד שאת מביאה הוא קו של חולשה-לחץ דם נמוך, חולשה ביציאות וחולשה בדם.
כדי להבין את הרקע הנפשי צריך "לשבת" איתך עוד כשעה לראיון מעמיק יותר. יכול להיות שגם בהיבטים הללו נראה קו של חולשה.
בתחום ההומאופתיה הבנה של תמונה כללית, פיזית ונפשית מאפשרת התאמה של תרופה שיכולה להוביל לשינוי בכל הערוצים.
תחום ההומאופתיה יכול לתת מענה לשאלותיך וגם למצבך הפיזי.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
