מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשכוליות ונוגדי חומצהטלי28/08/2008
שלום, האם כמוסות אשכוליות all in one של סולגאר, מהוות קומטרה אינדיקציה לאנשים הנוטלים תרופות נוגדי חומצה כדוגמת אומפרידקס או לוסק? תודה טלי, נטורופטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
יפה שמעוני28/08/2008טלי שלום,
אם את סובלת מעודף חומציות בקיבה ונוטלת תרופות להורדת חומציות, כדאי לך להמנע ממזון חומצי ממשפחת הסולניים: עגבניות, חצילים, פרי הדר (מלבד לימון), תות שדה, קיוי, תפ"א לבן.
עדיף לרפא את הקיבה ע"י תזונה נכונה, מאשר לקחת תרופות. יש גם דברים טבעייים להורדת החומציות.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל..
טלי31/08/2008יפה, תודה. זו לא אני... אני נטורופטית והשאלה לא בשבילי, את המידע שנתת מן הסתם אני יודעת. השאלה שלי היא ספציפית אם יש קונטרה אינדיקציה בין כמוסות אשכוליות למצב של עודף חומציות במע' העיכול. בככלל היכן אפשר למצוא חומר מקצועי בנושא של קונטרה אינדיקציות של תרופות ותוספים וצמחים. אני חושדת שאצלי המצב הפוך חוסר חומציות... אבל זה כבר נושא אחר. תודה יום טוב טלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
יפה שמעוני31/08/2008טלי שלום, תבדקי באתר של חב' סולגאר. יש להם חוברת על קונטרה אינדקציות. תברר אטלי עם מחלקת הדרכה שלהם. בהצלחה, יפה שמעוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)