כדורי שינה טבעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי שינה טבעיים
    דניאלה
    31/08/2008

בזמן האחרון אני מתעורר ב 2 לפנות בוקר ולא יכול להירדם רציתי לדעת אם יש תרופה טבעית מומלצת שאוכל לקחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורי שינה טבעיים

הוספת תגובה

• הומאופתיה וקשיי שינה

עירית פרידמן
    31/08/2008

שלום
    כהומאופתית חשוב לי להבין מה קרה בחייך שגרם לשינה להתקלקל.
    אם ישנת היטב קודם ורק לאחרונה מצב השינה התדרדר זה סימן של שינוי כלשהוא בתחומי חיים אחרים שהשפיע על יכולתך לישון בנחת וללא הפרעות.
    אחרי שיש הבנה כדאי לטפל בסיבות שהביאו לחוסר השינה. רק טיפול כזה יכול להביא אותך לתחושה טובה יותר ולשינה טובה יותר.
    בתי הטבע ובתי המרקחת יספקו לך חומרים שונים אבל אלו לא לוקחים בחשבון את מצבך הכללי ולכן יכולתם מוגבלת.
    כלל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב דניאלה

לאה
    06/09/2008

קראי בבקשה את תגובתי לסיוון אני אישית ממליצה על המדבקות שמאפשרות לי לישון בנינוחות מירבית. אם את מעוניינת שאספר לך איך זה עוזר לי את יכולה לפנות לאי מייל שלי. אענה לך בשמחה וברצון [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו