מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לישון... כבר שבוע... עזרהסיוון2404/09/2008
אני משתגעת, לא מצליחה להרדם בלילה. סיימתי תואר. מחשבות עפות לי בראש כמו רכבות ולא נותנות לישון. מה לעשות? הכל פתוח בפני ,טיול הצעת עבודה טובה, מחזרים בלי סוף, לא יודעת לבחור... להתחייב, לעוף מפה להודו לשנה... מבולבלת כמו סביבון..... מבקשת עזרה דחוף!!!!! אמא שלי נתנה לי כדורי שינה מסוג בונדרומין והיא לוחצת עלי להשתמש בהם. אבל אני יודעת שזה ממכר ויש לי נטיה להתמכר וללכת על הפתרון הקל. אם זה ימשך כך עוד כמה ימים בסוף אקח. אם למישהו יש עצה טבעית, אנא, עיזרו לי. סיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה ובעיות שינה
עירית פרידמן05/09/2008שלום סיוון
הכדורים שאמך הציעה לך הם כדורי שינה.
כאשר אין ברירה הם הפיתרון האפשרי.
אם עדין יש לך יכולת לגשת לטיפול כלשהוא שיעזור לך להרדם זה בהחלט עדיף.
הומאופתיה יכולה לעזור לך מאד לנקות את הראש, לעשות סדר בהחלטות וכתוצאה כך גם תוכלי לישון.
אלא שזה לא קסם-צריך לגשת לטיפול ולעשות את זה בצורה אחראית.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי את הכר-מטיסט
סיוון2406/09/2008קיבלתי כר-מטיסט כרית עשויה אבני אמטיסט קטנטנות...
ממש נוח ונעים.
אני ישנה הרבה יותר טוב עכשיו
תודה לאה.
אם יהיה צורך אנסה מדבקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוון
יפה שמעוני12/09/2008סיוון שלום,
אם זה רק בעיה זמנית זה יחלוף מעצמו. גם עיסוי, רפלקסולוגיה, או רייקי יכול לעזור להרגיע אותך.
תנסי טיפות רסקיו להורדת המתח. תשתי תה פסיפלורה בערב.
הימנעי מקפאין וארוחות לפני השינה (לפחות שלוש שעות). קיים גם טיפול טבעי שלא ממכר להרגעה
ולשינה. תתייעצי בבית מרקחת לגבי מוצרים טבעים, על בסיס צמחי, או הומאופתי.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת שינה עם טכנולוגיה מגנטית
חני גולדינר17/09/2008שלום סיוון,מערכת שינה עם טכנולוגיה מגנטית-מנסיון -עוזר מאד! אם מתעניינת-תכתבי לי. חני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכר-מטיסט
עודד17/09/2008איך משיגים כר-מטיסט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
חני גולדינר17/09/2008למה הכוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)