דופק מואץ - זיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מואץ - זיעה
    עדיף בעילום..
    30/06/2007

אז ככה הבעיה שלי שאני מזיע בצורה לא נומרלית, מה שמונע ממני ללכת למועדונים ולהרים ידיים במקומות ציבורים. לאחרונה שמתי לב שיכול להיות הבעיה היא בגלל שהדופק שלי עולה באופן מהיר למדיי ובגלל זה אני גם מזיע. פניתי לרופא כירורג והוא אמר לי שכדאי שאבצע ניתוח אך אני חושש שמא כאשר אני יבצע את הניתוח, הזיעה תוגבר אך במקומות אחרים בגוף. הקטע הוא שאני מתאמן ועושה ריצות ואני בכושר אז כנראה הקטע של הדופק הוא לא בגלל שאני שמן או לא בכושר. אז רציתי לשאול האם יש מצב שבאמת יש קשר בין הדופק לזיעה? והאם אפשר איכשהו לפתור את בעיית הזיעה בעזרת ייצוב הדופק? והאם רפואה משלימה תעזור לי?
    בתודה מראש
    בעילום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מואץ - זיעה

הוספת תגובה

• זיעה

יפה שמעוני
    02/07/2007

שלום רב,

דופק מואץ וזיעה מוגברת יכול להצביע על התרגשות, חרדה, פחד ממקומות ציבוריים, פחד קהל.
    האם יש לך פחדים כלשהם? במידה וכן יש צורך לטפל בבעיות הרגשיות.

מבחינה פיזית כדאי לקחת השלמת מינרלים ע"ש ד"ר שוסלר. אתה יכול להתייעץ בבית מרקחת הומאופתי, או מטפל נטורופת.

בהצלחה,

ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיעה

עירית פרידמן
    02/07/2007

ניתוח הוא הדבר האחרון שיש לעשות במצבך!!!
    ניתוח לא יפתור את הבעיה אלא יעביר אותה למקום אחר.
    יש לפתור את הבעיה שגורמת לך לדופק מואץ ולזיעה מוגברת.
    בטיפול הומאופתי ניתן לפתור בעיות מהסוג הזה.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו