זקוקה לייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ
    שרי
    13/09/2008

שלום לך עשיתי בדיקות דם והערכים שקבלתי בעניין המוגלובין היה 12 שכביכול תקין אך בקשתי גם פריטין והערך הוא33 והfe iron הוא 56 מחוץ לסוגריים שאמור להיות 60 ומעלה. שאלתי האים ניתן לקבל בזריקות כמו b12 ? אני לקחתי ברזל ממספר חברות ושום מוצר לא עשה את העבודה . אני מאוד חלשה. מה תוכלו להציע לי כדי לחזק את עצמי ואילו מזונות חוץ מכבד שאני יודעת עליו יעלו לי את ערך הברזל? ממתינה לתשובה בתודה מראש שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ

הוספת תגובה

• טיפול בחוסרים

עירית פרידמן
    13/09/2008

שלום שרי
    כאשר יש חוסרים בגוף הבעיה יכולה לנבוע משתי אפשרויות
    1. האדם לא ניזון בצורה טובה וחסרים לו בתזונה חומרים מסוימים. במקרה זה זריקות או כדורים של אותו חומר יכולים לעשות את העבודה. כמובן שעדיף לאכול בצורה מאוזנת ולקבל כל מה שצריך במזון.
    2. כאשר יש לאדם בעיה בספיגת חומרים מסוימים, לא יעזור אם יכניס את אותם חומרים בצורה מלאכותית.
    במקרה הזה יש לטפל בבעית הספיגה. אפשר לעשות זאת גם בטיפול הומאופתי .
    כל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרי

יפה שמעוני
    13/09/2008

שרי שלום רב,

חוסר ברזל אופייני לנשים עם מחזור קשה (איבוד דם).

את יכולה לקחת ברזל בנוזל כמו פלורויטל של חברת גרמזה (נספג יותר טוב), או במלחי שוסלר -מינרלים טבעים במציצה.
    בתזונה כדאי לגוון ולאכול הרבה ירקות, פירות, דגנים מלאים, קטניות, אגוזים, שקדים, טחינה, ביצים, דגים, בשר, עוף. לשתות מיצים טבעיים.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו