מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לייעוץשרי13/09/2008
שלום לך עשיתי בדיקות דם והערכים שקבלתי בעניין המוגלובין היה 12 שכביכול תקין אך בקשתי גם פריטין והערך הוא33 והfe iron הוא 56 מחוץ לסוגריים שאמור להיות 60 ומעלה. שאלתי האים ניתן לקבל בזריקות כמו b12 ? אני לקחתי ברזל ממספר חברות ושום מוצר לא עשה את העבודה . אני מאוד חלשה. מה תוכלו להציע לי כדי לחזק את עצמי ואילו מזונות חוץ מכבד שאני יודעת עליו יעלו לי את ערך הברזל? ממתינה לתשובה בתודה מראש שרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחוסרים
עירית פרידמן13/09/2008שלום שרי
כאשר יש חוסרים בגוף הבעיה יכולה לנבוע משתי אפשרויות
1. האדם לא ניזון בצורה טובה וחסרים לו בתזונה חומרים מסוימים. במקרה זה זריקות או כדורים של אותו חומר יכולים לעשות את העבודה. כמובן שעדיף לאכול בצורה מאוזנת ולקבל כל מה שצריך במזון.
2. כאשר יש לאדם בעיה בספיגת חומרים מסוימים, לא יעזור אם יכניס את אותם חומרים בצורה מלאכותית.
במקרה הזה יש לטפל בבעית הספיגה. אפשר לעשות זאת גם בטיפול הומאופתי .
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרי
יפה שמעוני13/09/2008שרי שלום רב,
חוסר ברזל אופייני לנשים עם מחזור קשה (איבוד דם).
את יכולה לקחת ברזל בנוזל כמו פלורויטל של חברת גרמזה (נספג יותר טוב), או במלחי שוסלר -מינרלים טבעים במציצה.
בתזונה כדאי לגוון ולאכול הרבה ירקות, פירות, דגנים מלאים, קטניות, אגוזים, שקדים, טחינה, ביצים, דגים, בשר, עוף. לשתות מיצים טבעיים.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)