מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אודה למומחים אם יוכלו להשיב למספרboni00716/10/2008
סוגיות רפואיות. אני צמחונית עשרות שנים, עוסקת בספורט ,ומשתדלת לאכול מאוזן אורגני וכו... \ להפתעתי התברר בבדיקות שיש לי כולסטרול גבוה, אינני רוצה לקחת תרופות, האם יש אלטרנטיבה טבעית? כמו כן נאמר לי שיש לי מחסור בויטמין די וסידן זה לא אותו דבר? לדעתה של הרופאה זה נובע מלקיחת תרופה בשם אלטרוקסין שאין לי ברירה אלא לקחת אותה זה הדבר היחידי שאני מסכימה לקחת. וכן יש לי בעייה של השתנה מרובה מה שאינו מפריע לי ביום , אך בלילה לעיתים אני קמה כעשר פעמים בלילה למרות שאני מפסיקה לשתות כבר בשעה 1600 או לכל היותר 1700 ,גם כאן אני מסרבת לקחת תרופות, מבדיקות לא עלו שום ממצאים. מהו הפתרון? האם זה יכול להעיד או להזיק במשהו? תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוני
יפה שמעוני16/10/2008שלום רב, מאחר ויש לך הרבה שאלות אני ממליצה לפנות לנטורופת/תית מקצועית לאיבחון יסודי על מנת שתוכלי לאזן את המערכות שלך. ידוע שצמחונים שאינם צורכים מוצרים מהחי מפתחים לפעמים כולסטרול גבוה, מאחר והכבד מייצר את הכולסטרול ללא בקרה, כאשר אינו מקבל אותו מהחוץ. אני ממליצה לאכול 3-4 ביצים בשבוע. הרבה בריאות, יפה שמעוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך רציתי לחדד שאינני טבעונית
boni00717/10/2008אלא צמחונית כלומר אני כן אוכלת ביצים ומוצרי חלב אם כי במידה פחותה ,לגבי מזון אני בטוחה שאני אוכלת מאוזן משום שאני מאוד מקפידה לאכול נכון טבעי ובריא, חבל מאוד רציתי כוון שונה משום שאני בטיפול של קופת חולים אך מאחר ואינני אוהבת תרופות אינני מעוניינת לקחת, תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)