מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בחרדה ובעיות שינהאלון10/11/2008
שאלתי בפורום בנושא חרדה שאלה לגבי יעילות טיפול אלטרנטיבי לבעיות חרדה ושינה. הפסיכולוגית שמנהלת את הפורום טענה בתשובתה שזה חובה לפני הכל להגיע לאבחנה של פסיכולוג קליני או פסיכיאטר בנוגע לבעיה הנפשית, ורק לאחר מכן ניתן לשקול להוסיף טיפולים מהרפואה המשלימה. לטענתה לפנות לרפואה המשלימה ללא אבחון מדוייק של איש מקצוע בנושא הנפש עלול להיות מסוכן מעבר לבזבוז הזמן והכסף. רציתי לשמוע את דעתכם (האובייקטיבית) בעניין. תודה וערב נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה ובעיות חרדה
עירית פרידמן10/11/2008שלום אלון
יש גישות טיפוליות שונות ולכל גישה יש נקודת מבט משלה.
הפסיכולוגים/פסיכיאטרים רואים באיבחון נדבך חשוב בהליך הטיפולי.
אני כהומאופתית בוחנת היטב את המצב הנפשי ורק אם יש חשש לנטיות אובדניות אני מפנה גם לפסיכיאטר.
אם האדם סובל מחרדות ברמות נסבלות והתפקוד היומיומי שלו תקין, אני מתאימה לו טיפול הומאופתי כדי ש"יצא מזה" ולא יזדקק לתרופות פסיכיאטריות.
במצב כזה אינני רואה שום צורך בהתערבות טיפולית אחרת ובהמשך התוצאות מדברות בעד עצמן.
כל טוב
עירית פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)