טיפול בחרדה ובעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בחרדה ובעיות שינה
    אלון
    10/11/2008

שאלתי בפורום בנושא חרדה שאלה לגבי יעילות טיפול אלטרנטיבי לבעיות חרדה ושינה. הפסיכולוגית שמנהלת את הפורום טענה בתשובתה שזה חובה לפני הכל להגיע לאבחנה של פסיכולוג קליני או פסיכיאטר בנוגע לבעיה הנפשית, ורק לאחר מכן ניתן לשקול להוסיף טיפולים מהרפואה המשלימה. לטענתה לפנות לרפואה המשלימה ללא אבחון מדוייק של איש מקצוע בנושא הנפש עלול להיות מסוכן מעבר לבזבוז הזמן והכסף. רציתי לשמוע את דעתכם (האובייקטיבית) בעניין. תודה וערב נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בחרדה ובעיות שינה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ובעיות חרדה

עירית פרידמן
    10/11/2008

שלום אלון
    יש גישות טיפוליות שונות ולכל גישה יש נקודת מבט משלה.
    הפסיכולוגים/פסיכיאטרים רואים באיבחון נדבך חשוב בהליך הטיפולי.
    אני כהומאופתית בוחנת היטב את המצב הנפשי ורק אם יש חשש לנטיות אובדניות אני מפנה גם לפסיכיאטר.
    אם האדם סובל מחרדות ברמות נסבלות והתפקוד היומיומי שלו תקין, אני מתאימה לו טיפול הומאופתי כדי ש"יצא מזה" ולא יזדקק לתרופות פסיכיאטריות.
    במצב כזה אינני רואה שום צורך בהתערבות טיפולית אחרת ובהמשך התוצאות מדברות בעד עצמן.
    כל טוב
    עירית פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו