נא עצתכן-אישה מניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא עצתכן-אישה מניקה
    מניקה
    15/11/2008

שלום אני אם שמניקה שמונה חודשים לאחר הלידה. לצערי הרב מאז הלידה אני סובלת מיציאות מאוד מאוד קשות שגרמו לי לפיסורה וטחורים טרם ההיריון לא היתה שוב בעיה וגם לא בזמן ההיריון ניסיתי טיפולים רבים כולל שינוי תזונה וכן טיפול נתורופתי שכלל שתיית תה שלוש פעמים ביום שמכיל את הרכיבים הבאים: taraxacum 50 gr - שן ארי spirea 50 gr – ספיראה – נקרא עוקצנית bitterklee 50 gr – עלי כוסמת מרים polygonium 50 gr –ארכובית hamamelis 50 gr - הממליס red clover 50 gr – תלתן אדום calandeula 50 gr- קלנדולה כמו כן הנתורופת נתן לי - נתן לי 2 קפסולות – בוקר וערב לאחר ארוחה לסגירת הפיסורה-שורש קוורץ - -נתן לי קוביה לאכול לאחר הארוחה בערב של פרוטזון (מכיל פירות יבשים) - למרוח משחת WELLDA של הממליס לאחר כל יציאה - לשבת במים עד 36 מעלות שלוש פעמים ביום - לנקות לאחר יציאה עם סבון ברצוני לציין שלמרות כל זאת היציאות קשות מאוד ושוב ושוב פוצעות אותי מה קרה לגופי? מדוע הצואה כזו קשה? האם יש פתרון בכלל תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נא עצתכן-אישה מניקה

הוספת תגובה

• אולי לשנות כיוון

עירית פרידמן
    15/11/2008

שלום מניקה
    את עושה כל מה שאמרו לך בתחום הנטורופתיה ועדין לא רואה שיפור.
    עצתי לך להוסיף תחום נוסף ומשלים.
    מהכיוון שלי זו הומאופתיה שיכולה לעבוד מצוין במקביל לנטורופתיה.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניקה

יפה שמעוני
    15/11/2008

שלום רב,

תנסי לשתות מים חמים +מיץ לימון+ כף שמן זית על קיבה ריקה בבוקר. במקום קפה/תה.
    מיץ סלק.

תוסיפי כמוסות פרוביוטיק פעמיים ביום. לפני האוכל. מולטיוימין בשם ארטסורס של סולגאר המבוסס על פירות וירקות.
    להמנע מקמח לבן, סוכר לבן ואורז לבן. בצקים.

לאכול הרבה ירקות ופירות, דגנים מלאים, אגוזיםושקדים. 2 יוגורט ביו ליום.
    שתיית מים, מיצים טבעיים ותה צמחים.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו