עייפות במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות במחזור
    רוני
    16/07/2007

שלום
    אני עייפה מאוד לפני ובזמן מחזור, קשה לי להחזיק מעמד ערה במשך היום. תוכלו להמליץ לי על טיפול שישפר את המצב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות במחזור

הוספת תגובה

• עייפות

יפה שמעוני
    16/07/2007

רוני שלום,

השינוי ההורמונלי ואיבוד הדם בהלט יכולים לגרום לעייפות. את צריכה לבדוק אם את לא אנמית.
    מומלץ להוסיף לתזונה שלך פירות וירקות, דגים, ביצים, ואגוזים.
    לקחת תוסף להשלמת ויטמינים ומינרלים.

בהצלחה,
    ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוני

עירית פרידמן
    16/07/2007

רצוי לעשות את הבדיקות הנדרשות כמו למשל ברזל. במקביל אני ממליצה לך על טיפול המאופתי שיעיל ביותר למצבים הורמונאליים.
    בעבודת מחקר שנעשתה לדוקטוראט הוכח במדדים אוביקטיביים שהומאופתיה יעילה ביותר לטיפול ב PMS - תופעות המחזור למינהן. המדדים היו ירידה במספר ימי מחלה וירידה בשימוש במשככי כאבים או תרופות בזמן מחזור.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות בזמן מחזור

רמון ולמן
    17/07/2007

רוני שלום.
    עייפות בזמן מחזור הינה תופעה מוכרת.
    על מנת לאבחן האם מדובר בחסר כלשהו או חסימה כלשהי, חשוב להתיחס גם לסימנים נלווים באם הם ישנם, כגון: כאבים או תחושת לחץ בבטן תחתונה ו\או בחזה, אופי ומשך הדימום, שינויים במצב הרוח, שינויים במערכת העיכול וכו'.
    בכל מקרה ניתן להרכיב פורמולה של צמחי מרפא סיניים שתקל לך על העייפות.
    בברכה
    רמון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו