מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעם רע בפהנועית18/07/2007
היי,
יש לי בעיה של טעם רע בפה.כשאני קמה בבוקר זה ממש נורא
אני לא יכולה להשאר דקה במיטה ורצה לצחצח שיניים ולשתות קפה כדי שהטעם יעבור
מידי פעם במשך היום אני מרגישה את זה שוב, ואז אני בדרך כלל לוקחת סוכרייה או שותה משהו מתוק.
יש לכם אולי טיפים, מה אפשר לעשות כדי למנוע את התופעה הזו?
בנוסף, אני חוששת שבגלל הטעם הרע, יש לי גם ריח רע מהפה... מה אפשר לעשות כנגד זה?
תודה רבה.. המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועית
עירית פרידמן18/07/2007הטעם הרע והריח הרע מעידים על כך שיש בעיה. הם אינן ה"בעיה" אלא התוצאה שלה.
את הבעיה יש לחפש ולהתאים לה טיפול. לכן מבחינתי כל טיפול של העלמת הטעם או הריח הוא טיפול קוסמטי בלבד. כמו למרוח מיק-אפ על פצעון.
אני ממליצה לך לגשת למטפל (הומאופתי או אחר) שיעלה על שורש הבעיה ויוכל לטפל בה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם רע בפה
רמון ולמן19/07/2007נועית שלום
האם הטעם הוא טעם מר?
האם בנוסף את סובלת מכאבים בצידי הגוף?
אם תעני על שאלות אלו אוכל לכוון אותך קצת יותר בקלות.
בברכה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעם רע בפה
יפה שמעוני21/07/2007שלום רב,
טעם רע בפה יכול להצביע על בעיה במערכת העיכול כמו: פרזיטים, תולעים, קנדידה, חוסר אינזימי עיכול ורקבון של מזון שלא נעכל, עצירות ועוד. כמובן יש לבדוק גם מצב השינים, הגרון והלשון.
לכן יש לעשות איבחון יסודי אצל מטפל מקצועי על מנת להתחיל לטפל בגורם לבעיה.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)