מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול באקנהאחינועם08/03/2007
שלום,
אני סובלת מאקנה חמורה בפנים ובגב, אבל לא מעוניינת לקחת רואקוטן. האם יש טיפול נגד אקנה ברפואה המשלימה? איזה טיפול הכי מומלץ? חשוב לי מאוד שזה יהיה טיפול מהיר ויעיל....
חשוב לציין שמבחינת תזונה אני מאוד מקפידה. הייתי כבר אצל דיאטנית ובנינו לי תפריט מיוחד. אבל הייתי רוצה לטפל בפצעונים כמה שיותר מהר...
ובערך מה סדר גדול המחירים של הטיפולים? איך זה עובד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מהיר
עירית פרידמן08/03/2007שלום אחינועם
הטיפול באקנה דורש סבלנות והוא איננו זבנג וגמרנו.
אם את יכולה לבוא עם סבלנות, אני מאד ממליצה לך ללוות את הטיפול הנטורופתי בטיפול הומאופתי.
המחירים נעים בטווח רחב ביותר. המחיר הגבוה הוא לפגישה הראשונה עם ההומאופת. פגישות המעקב נערכות אחת לחודש ומחירן כמחצית. מחיר התרופה לא עולה על 50 ש"ח.
בקליניקה שלי כל אחד מתקבל גם אם הפרוטה לא מצויה בכיסו.
את יכולה לקרוא עוד על הומאופתיה באתר שלי ובעיקר במאמר על הטיפול ההומאופתי בבעיות עור.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה
יפה שמעוני09/03/2007שלום רב,
תזונה נכונה יכולה לעזור לך, אך יש צורך להתאזר בסבלנות.
לזירוז הטיפול אני ממליצה לך לרכוש ערכה לטיפול באקנה של חב' HEEL (הומאופתי).
את יכולה להשיג את acne kit בבתי מרקחת הומאופתיים.
לאיבחון יסודי ויעוץ מקיף, אם תרצי להגיע לקליניקה, את יכולה להתקשר בטל. 03-5349704
לקבלת פרטים.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית-n.d.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)