טיפול באקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באקנה
    אחינועם
    08/03/2007

שלום,
    אני סובלת מאקנה חמורה בפנים ובגב, אבל לא מעוניינת לקחת רואקוטן. האם יש טיפול נגד אקנה ברפואה המשלימה? איזה טיפול הכי מומלץ? חשוב לי מאוד שזה יהיה טיפול מהיר ויעיל....

חשוב לציין שמבחינת תזונה אני מאוד מקפידה. הייתי כבר אצל דיאטנית ובנינו לי תפריט מיוחד. אבל הייתי רוצה לטפל בפצעונים כמה שיותר מהר...

ובערך מה סדר גדול המחירים של הטיפולים? איך זה עובד?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באקנה

הוספת תגובה

• טיפול מהיר

עירית פרידמן
    08/03/2007

שלום אחינועם
    הטיפול באקנה דורש סבלנות והוא איננו זבנג וגמרנו.
    אם את יכולה לבוא עם סבלנות, אני מאד ממליצה לך ללוות את הטיפול הנטורופתי בטיפול הומאופתי.
    המחירים נעים בטווח רחב ביותר. המחיר הגבוה הוא לפגישה הראשונה עם ההומאופת. פגישות המעקב נערכות אחת לחודש ומחירן כמחצית. מחיר התרופה לא עולה על 50 ש"ח.
    בקליניקה שלי כל אחד מתקבל גם אם הפרוטה לא מצויה בכיסו.
    את יכולה לקרוא עוד על הומאופתיה באתר שלי ובעיקר במאמר על הטיפול ההומאופתי בבעיות עור.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באקנה

יפה שמעוני
    09/03/2007

שלום רב,

תזונה נכונה יכולה לעזור לך, אך יש צורך להתאזר בסבלנות.

לזירוז הטיפול אני ממליצה לך לרכוש ערכה לטיפול באקנה של חב' HEEL (הומאופתי).
    את יכולה להשיג את acne kit בבתי מרקחת הומאופתיים.
    לאיבחון יסודי ויעוץ מקיף, אם תרצי להגיע לקליניקה, את יכולה להתקשר בטל. 03-5349704
    לקבלת פרטים.

בהצלחה,
    ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית-n.d.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו