העדר מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר מחזור
    אושרת כבירי
    31/12/2008

שלום! לפני 5 חודשים הפסקתי גלולות. לא קיבלתי מחזור והרופא נתן לי דופסטון למשך 4 חודשים. הפסקתי לקחת דופסטון ועדיין אין מחזור (ואין ביוץ לפי בדיקה ביום ה-21). אנ י יודעת שקצח מחיש מחזור. יש משהו נוסף שאנ י יכולה לאכול או לעשותכדי שהמחזור ימהר להופיע? תשובה חשובה לי מאוד אושרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדר מחזור

הוספת תגובה

• אמנאוראה

עדי מנחמי
    31/12/2008

אושרת שלום רב.על פי תאור המצב ,אני מבין כי קיימת בעיה מערכתית בתזמונים ההורמונליים בגופך.אם הבעיה היא רק העדר וסת אזי ישנם כיוונים רבים אך השיבוש במועד הביוץ מכוון אותנו בד"כ לחוסר איזון בבלוטת יותרת המוח(היפופיזה).לדעתי אכילת קצח או כל מזון אחר לא תפתור את הבעיה. יש לעשות בדיקה יסודית של כל המערך ההומונלי .מה שעוזר בד"כ זה פורמולה של צמחי מרפא שמותאת אישית לגופך תוך איזון המערכת כולה.עדיף לך להמנע מנסיונות נוספים של תרופות הורמונליות.
    בברכה,עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אושרת

יפה שמעוני
    31/12/2008

אושרת שלום,

האם המחזור שלך היה תקין בעבר? כמה את שוקלת? בת כמה את? האם את אנמית?

בכל אופן על מנת לתת המלצות כדאי לך לפנות למטפל מקצועי לאיבחון יסודי בכדי לפתור את הבעיה.
    קיימים פתרונות ברפואה הטבעית, אבל תחילה צריך למצוא את הסיבה לבעיה.

בהצלחה,

יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר ביוץ ומחזור

אושרת כבירי
    31/12/2008

שלום יפה אני בת 26 גובה 1.70 שוקלת 54 וספורטאית - מורה לחינוך גופני ומדרית אירובי. המחזור שלי לפני הגלולות היה סדיר ביותר. אני צמחונית, לא אנמית. הדיקות דם שלי תקינות. מה אפשר לעשות? אשמח עזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אושרת

יפה שמעוני
    31/12/2008

אושרת שלום,

אם הכל תקין, כפי שאת כותבת, אני ממליצה להתאזר בסבלנות ולתת לטבע לעשות את שלו.

לפי הגובה שלך כדאי אולי להעלות מעט במשקל בעזרת תזונה נכונה.
    להרבות בדגנים מלאים, שקדים ואגוזים, טחינה, אבוקדו, ביצים, ירקות ופירות, מיצים טבעיים.

בהצלחה,

יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומאופתיה ובעיות הורמונאליות

עירית פרידמן
    31/12/2008

שלום אושרת
    אין ספק שהגלולות שיבשו את המחזור הטבעי בגוף.
    הטיפול שהרופא נתן לך גם הוא הורמונאלי ולכן לא "עזר" לגוף לחזור לעצמו.
    צריך להבין במדויק מה הבעיה ולגשת אליה באחד מהכלים של הרפואה המשלימה.
    הומאופתיה זה תחום מצוין שמוכיח את עצמו היטב בכל הקשור לשיבושים הורמונאליים.
    אינני חושבת שאוכל יכול להשפיע.....אל תסתפקי בפיתרונות קסם כמו תוספי מזון.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו