מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העדר מחזוראושרת כבירי31/12/2008
שלום! לפני 5 חודשים הפסקתי גלולות. לא קיבלתי מחזור והרופא נתן לי דופסטון למשך 4 חודשים. הפסקתי לקחת דופסטון ועדיין אין מחזור (ואין ביוץ לפי בדיקה ביום ה-21). אנ י יודעת שקצח מחיש מחזור. יש משהו נוסף שאנ י יכולה לאכול או לעשותכדי שהמחזור ימהר להופיע? תשובה חשובה לי מאוד אושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנאוראה
עדי מנחמי31/12/2008אושרת שלום רב.על פי תאור המצב ,אני מבין כי קיימת בעיה מערכתית בתזמונים ההורמונליים בגופך.אם הבעיה היא רק העדר וסת אזי ישנם כיוונים רבים אך השיבוש במועד הביוץ מכוון אותנו בד"כ לחוסר איזון בבלוטת יותרת המוח(היפופיזה).לדעתי אכילת קצח או כל מזון אחר לא תפתור את הבעיה. יש לעשות בדיקה יסודית של כל המערך ההומונלי .מה שעוזר בד"כ זה פורמולה של צמחי מרפא שמותאת אישית לגופך תוך איזון המערכת כולה.עדיף לך להמנע מנסיונות נוספים של תרופות הורמונליות.
בברכה,עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
יפה שמעוני31/12/2008אושרת שלום,
האם המחזור שלך היה תקין בעבר? כמה את שוקלת? בת כמה את? האם את אנמית?
בכל אופן על מנת לתת המלצות כדאי לך לפנות למטפל מקצועי לאיבחון יסודי בכדי לפתור את הבעיה.
קיימים פתרונות ברפואה הטבעית, אבל תחילה צריך למצוא את הסיבה לבעיה.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר ביוץ ומחזור
אושרת כבירי31/12/2008שלום יפה אני בת 26 גובה 1.70 שוקלת 54 וספורטאית - מורה לחינוך גופני ומדרית אירובי. המחזור שלי לפני הגלולות היה סדיר ביותר. אני צמחונית, לא אנמית. הדיקות דם שלי תקינות. מה אפשר לעשות? אשמח עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
יפה שמעוני31/12/2008אושרת שלום,
אם הכל תקין, כפי שאת כותבת, אני ממליצה להתאזר בסבלנות ולתת לטבע לעשות את שלו.
לפי הגובה שלך כדאי אולי להעלות מעט במשקל בעזרת תזונה נכונה.
להרבות בדגנים מלאים, שקדים ואגוזים, טחינה, אבוקדו, ביצים, ירקות ופירות, מיצים טבעיים.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה ובעיות הורמונאליות
עירית פרידמן31/12/2008שלום אושרת
אין ספק שהגלולות שיבשו את המחזור הטבעי בגוף.
הטיפול שהרופא נתן לך גם הוא הורמונאלי ולכן לא "עזר" לגוף לחזור לעצמו.
צריך להבין במדויק מה הבעיה ולגשת אליה באחד מהכלים של הרפואה המשלימה.
הומאופתיה זה תחום מצוין שמוכיח את עצמו היטב בכל הקשור לשיבושים הורמונאליים.
אינני חושבת שאוכל יכול להשפיע.....אל תסתפקי בפיתרונות קסם כמו תוספי מזון.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)