מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות בנושא ריקוטןחן13/01/2009
לאחר המלצות מ2 רופאים התחלתי אתמול טיפול בריקוטן .. יש לי כמה שאלות בנושא.. 1. האם אפשר לשתות אלכוהול ? 2. האם ניתן לשים קרם לחות בשיער... (גם בשורש) יש אנשים שאומרים שזה לא טוב... 3. האם ניתן לעשות פעילות גופנית כגון פילאטיס ושחייה . תוך כדי השימוש בכדורים ?? אשמח לתשובות .. חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
יפה שמעוני14/01/2009חן שלום,
כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך. אני אישית לא ממליצה על טיפול בריקוטן. יש פתרונות טבעיים ללא תופעות לוואי.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לריקוטן ..
חן16/01/2009יפה שלום .. אני מודעת לתופעות לוואי שיכולות להיגרם עקב הטיפול בריקוטן .. והתייעצתי כבר עם כמה רופאים בקשר לתופעות .. הבנתי גם שהתופעות שכיחות ושל 99 אחוז מהמשתמשים בריקוטן לא נגרם נזק .. מלבד ייבוש הפנים והשפתיים . והיות וניסיתי להשתמש בעוד כדורים כגון -מיניטוצין .. וכדורים נוספים שלא עזרו כל כך . יש לי פצעים פנימיים שהם בתוך העור יותר ..אני לא רואה דרך אחרת לטפל במצב . רק בקשר לשאלות אשמח אם תוכלי לענות :) תודה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
יפה שמעוני18/01/2009חן שלום,
לרפואה הקונבנציונאלית אין פתרונות, מעבר למה שציינת. לכן המלצתי לך לפנות לרפואה הטבעית שיכולה לעזור ללא תופעות לוואי.
לגבי שאלותיך: לא מומלץ אלכוהול עם תרופות. פעילות גופנית מכל סוג מאוד מומלצת. לגבי השיער, אין בעיה.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה שלום ..
חן21/01/2009מה זה אומר רפואה טבעית ? איך הולך ובמה כרוך הטיפול ברפואה זו ?? אשמח לקבל הסבר על הרפואה ובמה כרוך הטיפול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
יפה שמעוני22/01/2009חן שלום,
רפואה טבעית זה אומר לטפל בשיטות טבעיות.
ללא תרופות וחומרים מזיקים.
לדוגמא: בנטורופתיה תוכלי לקבל איבחון ויעוץ לאורח חיים נכון ובריא. ניקוי רעלים ואלרגיות, השלמות של מינרלים וויטמינים, במידת הצורך ובעיקר תזונה נכונה המתאימה לך.
בהצלחה,
יפה שמעוני 050-7497996* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)