מתקשר בנוגע לאמא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשר בנוגע לאמא שלי
    זיו
    27/01/2009

שלום רב, פונה אליכם בנוגע לאמא שלי, שהינה בגיל 68, וסובלת מעמוד שדרה עקום, חוליות בו שאינן יושבות בדיוק זו על זו, וכאבים בדר"כ עזים בגב התחתון. כמו-כן סובלת מכיב קיבה שהינו גורם עיקרי לכאבי בטן באים וחולפים. בבדיקות רלוונטיות, כגון סי.טי, לא נמצאו תופעות חריגות מעבר לליקויים הנגזרים מגיל ושחיקה טבעית. ולמרות שמדובר כאן בבעיות ומגבלות המתלוות באורח טבעי לגיל המתקדם, ברצוני לדעת אם ניתן ברפואה לא-קונבנציונלית לטפל/לפתור/לשכך וכו' איזו מבעיות אלו, או לאלה מקומות/גורמים כדאי לפנות. אשמח לשמוע מכם. בתודה מרובה מראש זיו 052-4040809

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשר בנוגע לאמא שלי

הוספת תגובה

• טיפול משולב

עירית פרידמן
    27/01/2009

שלום זיו
    נראה לי שבמצב שאתה מתאר יש צורך למצוא שילוב של טיפולים.
    להערכתי טיפול מגע כלשהוא (אוסטיאופתיה, כירופרקטיקה וכד') + טיפול הומאופתי שהוא ללא מגע ויכול להקל על בעיות הקיבה.
    השילוב הזה מתאים כי לטיפול במגע יש צורך להתמיד וללכת כל שבוע ובטיפול הומאופתי מספיקה פגישה אחת לחודש ואיננו דורש כל השקעה של מאמץ בין הפגישות.
    צריך גם לקחת בחשבון את הגיל של אימך ואת מצבה הכללי.
    אם היא אנרגתית ומתמידה כדאי גם לחשוב על שיעורי יוגה או פלדנקרייז.
    כל הטיפולים במגע ובתנועה צריכים להיות מאד עדינים ולהנתן ע"י מומחים בלבד.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

זיו
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוליות

עדי מנחמי
    27/01/2009

אני חולק על עמיתתי שממליצה לך על כרופרטטיקה,שכן במצבה זה טיפול אגרסיבי מידי.דיקור יפני מודרני יעיל מאד בשילוב שיאצו עדין.כנס ביוטיוב לשמי וצפה בתכניות שדיברתי בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

זיו
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו