תרבית שתן מדאיגה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרבית שתן מדאיגה בהריון
    בתיה
    01/02/2009

אני בהריון, שבוע 26, לפני שעה התקשר אלי הרופא המטפל בקשר לתרבית שתן שנלקחה שבוע שעבר ובה נמדד שכמות הלויקוציטים היא 500 cell/µl והמליץ להתחיל בטיפול אנטיביוטי (מוקסיפן) למשך חמישה ימים. מה ההשלכות של אנטיביוטיקה בזמן הריון והאם ישנה אלטרנטיבה? הרופא טען כי המצב מסוכן ועלול לגרום ללידה מוקדמת. אנא החזירו תשובה בהקדם כי אני מודאגת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרבית שתן מדאיגה בהריון

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה והומאופתיה בהריון

עירית פרידמן
    01/02/2009

שלום בתיה
    לא ניתן לדעת ממעט הפרטים שנתת מה מצבך הכללי וההריוני. מה המצב שמצריך נטילת אנטיביוטיקה מלבד הבדיקה? ומה הסכנות בו?
    נטילת אנטיביוטיקה באופן כללי איננה רצויה אך היא לא מסוכנת ולכן יש לשקול את המצב בכללתו ולהחליט לפי התמונה הרחבה.
    גם אם תחליטי לקחת אנטיביוטיקה כדאי להתחיל טיפול הומאופתי במקביל כדי לחזק אותך בהמשך ההריון ולמנוע הישנות הבעיה.
    טיפול הומאופתי בהריון הוא טיפול מותאם למצב וללא כל סיכון.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתיה

יפה שמעוני
    04/02/2009

בתיה שלום רב,

מאחר ואת בהריון בהחלט לא מומלץ לקחת אנטיביוטיקה, אלא רק במקרה חרום. האנטיביוטיקה יכולה לגרום להתפרצות פטריית הקנדידה, שזה לא רצוי, כמובן.

אני ממליצה לעשות ניקוי בשיטת איפ"ק (ניתן לנקות מהגוף גם וירוסים וחיידקים ללא תרופות).

בינתיים תשתדלי לשתות הרבה מים ותה צמחים, להוריד סוכרים ופחמימות ריקות. תרבי באכילת ירקות כתומים וירוקים. הרבה עלים.
    לנקות את שלפוחית השתן מומלץ לשתות מים משערות תירס (להרתיח), עלי פטרוזיליה, תה סירפד.

בהצלחה,
    יפה שמעוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו