מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילותליאת03/02/2009
אני בת 40, בשנים האחרונות אני חווה תחושה של לחץ הנובע כנראה משנים של חוסר עמידה על שלי מול הסביבה (בעלי, עבודה וכו') תסכול ולחץ מההשלכות של הויתור על עמדותי (בנושא חינוך הילדים בעיקר). לפני כ 4 חודשים היתה נקודת שבירה. הרגשתי בחילה עד כדי תחושה של חנק בגרון. חרדות ולאט לאט הזדחל לו דיכאון. גסטרולוג אבחן הליקובקטר (שטופל בהצלחה), רפלוקס + בקע סרעפתי (לוסק + שינוי תזונה). התחלתי להפגש עם פסיכולוגית, יש התקדמות אבל איטית. הבחילה לא עברה (היא מלווה אותי רוב שעות היום), יש עדיין חרדות יש דיכאון. הבעיות הפיזיות גורמות לי לחרדות ודיכאון וההפך. איך יוצאים מהמעגל הזה ? איך חוזרים לאיזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
עדי מנחמי03/02/2009כל אחד שעובר תקופות קשות בחייו,עשוי לסבול מסימפטומים שונים ומגוונים.נפוצים מאד הם אילו של מערכת העיכול.סביר כי אם יהיה פחות סטרס במערכת העצבים המרכזית,כך גם יוטבו בעיות העיכול.
כנסי לאתר youtube והקליקי שם את שמי.ישנם 2 קטעי ראיון בהם דיברתי על טיפול בדיכאון וחרדה ע"י דיקור. ניתן גם לטפל ע"י צמחי מרפא אשר מכוונים לטפל גם בנפש וגם בסימפטומים הנלווים.
במקביל עשי את כל השינויים המתבקשים בחייך.אל תתפתי בשלב זה לתרופות נוגדות דיכאון .
לשרותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה ודיכאון
עירית פרידמן04/02/2009שלום ליאת
איבחנת את מצבך בצורה מדויקת ביותר וגם הבנת את הקשר בין הסימפטומים הפיזיים והנפשיים.
הרפואה המערבית מטפלת בך בכליה ומנסה "להעלים" את הבחילות. הפסיכולוגיה בכליה מנסה לעזור לך לבסס אישיות יותר אסרטיבית וזה אכן תהליך איטי.
אני ממליצה לך בחום רב לצרף את ההומאופתיה, שמכוונת אל השורש העמוק שיצא מאיזון. וכשהוא נפתר-הבחילות יעלמו (ולא ילוו אותך כל שעות היום, כפי שהמצב הוא היום, למרות הטיפול התרופתי)
הטיפול הפסיכולוגי יעבוד מהר יותר ומבוסס יותר.
הטיפול ההומאופתי לא מעיק כי אין צורך בפגישה כל שבוע (אחת לחודש או יותר) ואין צורך בתרופות כימיות.
את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרוא את המאמר-"אפשר גם בלי פרוזאק" שמתאר טיפול באשה עם דיכאון רב שנים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
יפה שמעוני04/02/2009ליאת שלום,
סביר להניח שהבעיה אצלך היא פטריית הקנדידה, אשר מתגברת לאחר טיפול בהליקובקטור (בעזרת אנטיביוטיקה).
הקנדידה גורמת להרבה מהסימפטומים שציינת, כולל בחילה, חרדות, דכאון).
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
